Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στο περιοδικό «MY tv» για την προσωπική του ζωή, την επιρροή της δημοσιότητας στην καθημερινότητά του, αλλά και για την επαγγελματική του πορεία.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του στο δελτίο; «Στο δελτίο έρχεται κανείς σε δύσκολη θέση όταν έχει να χειριστεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, έναν "περίεργο" προσκεκλημένο ή ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα. Η πιο δύσκολη στιγμή απ’ όλες είναι όταν αντιμετωπίζεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα, γιατί εκείνη η κατάσταση δεν είναι στα χέρια σου. Δεν εξαρτάται από σένα, ούτε να το διορθώσεις ούτε να το καλύψεις», αποκάλυψε ο γνωστός άνκορμαν.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή τα τελευταία χρόνια, δήλωσε: «Η ενασχόληση με την προσωπική μου ζωή είναι μια ανεπιθύμητη αλλά κατανοητή παρενέργεια της δουλειάς που κάνω. Δεν μου αρέσει, αλλά κατανοώ εκείνους που το κάνουν, αν βέβαια κινείται μέσα σε λογικά όρια. Μερίδιο ευθύνης δεν ξέρω αν έχω, αλλά δυστυχώς όταν μπαίνεις σε αυτή τη δουλειά, δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο με οδηγίες που να σου μαθαίνει πώς να χειρίζεσαι τη δημοσιότητα. Το μαθαίνεις στην πορεία, κάνοντας σωστά και λάθος βήματα».

Κάνει αυτοκριτική; Πού είναι αυστηρός με τον εαυτό του και πού όχι; Ο Αντώνης Σρόιτερ εξομολογήθηκε: «Θα σου πω μόνο ότι αν ήμουν πιο σκληρός και λιγότερο συναισθηματικός στη ζωή μου, πολλά πράγματα θα ήταν στο πέρασμα των χρόνων πολύ πιο εύκολα για μένα. Αλλά παλι, όταν είσαι πολύ σκληρός και killer, ξυπνάς ένα πρωί και καταλαβαίνεις ότι είσαι άδειος. Άλλωστε όπως και στη δημοσιότητα, έτσι και στη ζωή γενικότερα δεν υπάρχει εγχειρίδιο με οδηγίες. Ζούμε, κάνουμε λάθη, μαθαίνουμε και προσπαθούμε».