Ποδαρικό στο Πρωινό mou έκανε η Ρούλα Κορομηλά, υπέρλαμπρη και με διάθεση εξομολογητική. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στο MEGA ύστερα από 13 χρόνια και έκατσε στον καναπέ του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πράγματα με την εμπειρία που τη διακρίνει, σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα, μίλησε για τη μητρότητα και τις σκέψεις της να υιοθετήσει ένα παιδί ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και ένα «καρφί» προς συγκεκριμένους αποστολείς...

«Εγώ παιδιά είμαι ανίκανη για μάνα. Τελικά ο Θεός για κάποιο λόγο δεν μου έδωσε παιδιά. Δεν έτυχε αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Προσπάθησα πολύ να κάνω μωρό και με εξωσωματικές. Προσπάθησα πάρα πολύ. Από την άλλη μου έτυχε στη ζωή μου όσους άντρες παντρεύτηκα να έχουν παιδιά και να είναι αγόρια με τα οποία απέκτησα μια πολύ ζεστή φιλική σχέση. Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι γιατί να δουλεύω τόσο πολύ, έχω παιδιά να τα δώσω; Από την άλλη έχω σκεφτεί να υιοθετήσω, και τι φοβάμαι; Φοβάμαι ότι δεν θα είμαι καλή, αν αρρωστήσει το μωρό δεν θα τρελαθώ γιατί θα ξέρω ότι δεν είναι δικό μου. Μεγαλώνει το παιδί που έχεις υιοθετήσει, θα αρχίσει να μου λέει 'θέλω να πάω να βρω την μαμά μου', εγώ θα τρελαθώ. Αυτό δεν είναι απλό», εξομολογήθηκε για να συνεχίσει αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Για την Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε: «Η Κατερίνα είναι ένα κορίτσι παρεξηγημένο. Τη δούλεψα πάρα πολύ την Καραβάτου στον Alpha. Είναι από τα πιο εργατικά πλάσματα που έχω γνωρίσει στην τηλεόραση. Είναι η πρώτη που μπαίνει στο πλατό και η τελευταία που φεύγει. Καταθέτει ιδέες, δουλεύει σκληρά, είναι ευγενής στον αέρα. Είναι καλή παρουσιάστρια».

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την αντικατάστασή της στο DWTS από τη Δούκισσα Νομικού: «Από όλες τις νέες παρουσιάστριας – κρατηθείτε, δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιες δηλώσεις – η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκω πως είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει.Μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι ο εαυτός της, δεν μιμείται κανέναν. Έχει υιοθετήσει ένα δικό της στιλ στην τηλεόραση, μια δική της προσωπικότητα. Αυτό το βρίσκω μοναδικό και θα πρέπει να υπάρχει η Ζέτα στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν για κάποιους λόγους δεν υφίσταται τώρα, αλλά την ξεχωρίζω από όλες τις νέες. Το μουτράκι της Δούκισσας μού αρέσει πολύ, αλλά θα δούμε πώς θα λειτουργήσει μόνη της και από εκεί και πέρα θα κρίνουμε...».

Tέλος η όμορφη παρουσιάστρια πέταξε ένα καρφάκι για... μυημένους: «Το πρωινό μπήκε επιτέλους μετά από τόσα χρόνια στον ανταγωνισμό. Είχαμε μια κοιλιά, μια κάμψη, τόσων ετών... Κάποιοι έπαιζαν μόνοι τους στο γήπεδό τους, τώρα έχει πιο ενδιαφέρον».