Διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δε διστάζει να δηλώσει και δημόσια. Η Κατερίνα μίλησε για τη ζωή της και τις επαγγελματικές της επιλογές.

Θα εγκατέλειπες την Αθήνα για να ζήσεις στην επαρχία;
Το έχω σκεφτεί, αλλά όχι στην παρούσα φάση. Οταν θα είχα κορέστει από τη ζωή στην πόλη, θα ήθελα να ζήσω σε κάποιο νησί. Αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάω να μείνω σε κάποιο προάστιο της Αττικής.
Στην ταινία υποδύεσαι το «δόλωμα». Στην πραγματική ζωή σ’ έχουν αντιμετωπίσει ως «δόλωμα»;
Φυσικά! Εχω αισθανθεί ότι με έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και στον τρόπο που με έχουν χρησιμοποιήσει τα Μέσα Ενημέρωσης.

Πρωταγωνιστείς και σε μια ροκ παράσταση, το «No Shakespeare». Στη ζωή σου, πόσο ροκ είσαι;
Αν το ροκ σημαίνει ελευθερία και δυναμισμός, τότε νιώθω πολύ ροκ. Γενικά, μου αρέσει το ροκ ρεύμα, η ροκ μουσική και οι ροκ άνθρωποι που είναι αντισυμβατικοί, που δεν επαφίενται στα εύκολα, που ψάχνονται. Νιώθω έτσι και γι’ αυτό επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου.

Η χρονιά που έφυγε πόσο σημαντική ήταν για σένα;
Ήταν πάρα πολύ σημαντική και συνάμα πολύ δύσκολη. Έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου και για το πώς πρέπει να χειρίζομαι ορισμένες καταστάσεις. Ωρίμασα πολύ ως άνθρωπος και δεν ξέφυγα λεπτό από την Κατερίνα και τη δική μου ουσία και πραγματικότητα. Και είμαι περήφανη που κατάφερα να είμαι εγώ και να το φέρω εις πέρας σχεδόν αλώβητη.

Γιατί σχεδόν;
Είχα κάποια ψυχοσωματικά προβλήματα γιατί δεν περνούσα και πολύ καλά, αλλά όλα αυτά τώρα είναι παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά, δεν έχω εμμονές με το παρελθόν. Πάντα όταν τελειώνει κάτι, όσο δύσκολο και να είναι, ονειρεύομαι την επόμενη μέρα. Ελπίζω και αναπνέω από το μέλλον.

Όταν πιάνεις «πάτο», τι κάνεις για να ορθοποδήσεις;
Ευτυχώς, δεν παίρνει πολύ ο πάτος, γρήγορα ξεπερνάω τα αρνητικά και κοιτάζω μπροστά. Πολύ γρήγορα εξαντλείται η «κατάθλιψη», έχω γερές άμυνες.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες και γιατί;
Όταν είχα πει κάτι σε μια συνέντευξη και στον τίτλο του εξωφύλλου έγραψαν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους ή την έχεις πατήσει;
Δυστυχώς ναι, και την έχω πατήσει άπειρες φορές. Σ’ αυτό το χώρο δεν μπορείς να εμπιστευθείς πραγματικά κανέναν, μου την έχουν φέρει σε χρόνο dt.

Πώς χαλαρώνει η Κατερίνα; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
Σπίτι, μπροστά στο τζάκι με κρασί, μουσική και καλή παρέα. Είμαι πλέον σπιτόγατος. Παλιότερα έβγαινα περισσότερο, αλλά τώρα πια έχω χαλαρώσει. Προτιμώ να κάθομαι στο σπίτι με φίλους να παίζουμε επιτραπέζια, να κουβεντιάζουμε, να τρώμε.

Τι σε διασκεδάζει πιο πολύ;
Να είμαι με ανθρώπους που αγαπώ και να νιώθω ασφαλής και προστατευμένη από την ενέργεια και την αύρα τους. Να περνάω χρόνο με τους φίλους μου και να κάνουμε βλακείες μαζί: να πηγαίνουμε σε μικρά μπαράκια, να χορεύουμε και να μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα.

Είσαι ευτυχισμένη;
Είμαι καλά, νιώθω γεμάτη και πολύ ευτυχισμένη.