Το δεύτερο βιβλίο της, οι δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, ο σκηνοθέτης γιος της και η προσωπική της ζωή. Η Ελληνίδα Mις Mαρπλ ανοίγει την καρδιά της στο «thema people» και μιλά για όλα με την αντικειμενικότητα και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της ενδιαφέρουσας συνέντευξης:

- Μόλις τελείωσες το δεύτερο βιβλίο σου που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ο τίτλος είναι «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

«Πρόκειται για ένα δυνατό θρίλερ που εξελίσσεται παράλληλα σε δύο χώρες, με ανατροπές που κόβουν την ανάσα και ηρωίδα μια γυναίκα που είναι ταυτόχρονα θύτης και θύμα. Είναι η εξέλιξη μιας ιστορίας που καθήλωσε το Πανελλήνιο και διαθέτει ελάχιστα στοιχεία μυθοπλασίας. Η αλήθεια είναι πολύ πιο δυνατή απ’ οποιοδήποτε σενάριο και κυριαρχεί στο βιβλίο».

- Θα ζούσες και χωρίς τηλεόραση;

«Δεν είμαι δέσμια του γυαλιού, δεν επηρεάζομαι από την προβολή και την αναγνωρισιμότητα. Αν πάω κάπου και δεν με αντιληφθούν, νιώθω πολύ πιο χαλαρή και άνετη. Ισως επειδή ψήθηκα για πολλά χρόνια στον χώρο των εφημερίδων και ως δημοσιογράφος δεν ξεπετάχτηκα μέσα από το γυαλί».

- Στην πορεία της διαδρομής σου πάντως έχεις κάνει τολμηρά πράγματα.Σε θυμάμαι πριν από 16 χρόνια στο σόου «Bravo» της Ρούλας Κορομηλά να υποδύεσαι την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Βγήκα ως Αλίκη φορώντας μάλιστα σιδεράκια στα δόντια! Ολοι, δε, νόμιζαν ότι εκείνη τη βραδιά απλώς χόρεψα, ενώ η αλήθεια είναι ότι και το τραγούδι της Βουγιουκλάκη που ακούστηκε αποδόθηκε από τη δική μου φωνή. Γιατί είπα «ναι» σε έναν ρόλο κόντρα στη δημόσια εικόνα μου; Γιατί απεχθάνομαι τα καλούπια και γιατί ήμουν αντίθετη με το δήθεν που κυριαρχούσε εκείνη την εποχή στο star system».

- Τις πραγματικές αντιδράσεις τις έμαθες ποτέ;

«H Μαλβίνα παρουσίασε το συγκεκριμένο απόσπασμα σχολιάζοντας: «Και τώρα δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να κάνει την Αγγελική Νικολούλη». Αργότερα έμαθα ότι και η ίδια η Αλίκη το βρήκε τολμηρό».

- Εχεις πάει κόντρα στο τηλεοπτικό κατεστημένο;

«Αρκετές φορές. Πολέμησα το κίτρινο, το ροζ και τα ακραία της TV. Πέρα απ’ αυτό, όταν ξεκινούσα την τηλεοπτική μου διαδρομή, ο υπεύθυνος κάποιου καναλιού μού πρότεινε έναν επικοινωνιολόγο για να με μάθει πώς να στήνομαι μπροστά στην κάμερα, αλλάζοντας το πραγματικό μου προφίλ. Το άκουσα και έφυγα τρέχοντας».

Και όχι μόνο τα πολέμησε αλλά κατάφερε να υπερισχύσει αυτών...