Με «οδηγό» έναν... Έλληνα έμαθε για το gay σεξ ο κινηματογραφικός Harry Potter, Daniel Radcliffe, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του!

Στην νέα του ταινία, «Kill Your Darlings», ο 24χρονος ηθοποιός ενσαρκώνει τον Αμερικανό ποιητή Allen Ginsberg, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του (ελληνικής καταγωγής) John Krokidas, που έχει παραδεχθεί τις gay σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Ο σκηνοθέτης με πέρασε από την εμπειρία βήμα - βήμα, λέγοντάς μου τι θα έπρεπε να νιώθω κάθε στιγμή. Βασικά, το gay σεξ, ειδικά την πρώτη φορά, είναι εξαιρετικά επίπονο», λέει ο Daniel στο περιοδικό «Flaunt» και συνεχίζει: «ο Krokidas λέει ότι αυτό το κομμάτι δεν το έχει δει ποτέ με ακρίβεια στον κινηματογράφο. Ήθελε να φανεί σαν αυθεντικό χάσιμο της παρθενιάς».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το star.gr, ο 24χρονος ηθοποιός τόνισε πως δεν βρήκε καμία διαφορά στο να ενσαρκώνει έναν ετεροφυλόφιλο και έναν ομοφυλόφιλο ερωτευμένο άνδρα: «δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στο πώς ερωτεύεται κάποιος. Η μόνη διαφορά είναι προφανώς η ερωτική σκηνή αυτή καθαυτή».