Για τις επισκέψεις της που έκανε στο στρατό πριν από μερικά χρόνια για χάρη του αγαπημένου της έγραψε η Ελεονόρα Μελέτη σε άρθρο της που ανέβασε σε "γυναικεία" ιστοσελίδα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αναφέρει πως πριν από μερικά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον Κωνσταντίνο ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη “μαμά-πατρίδα”. Όπως γράφει η ίδια ήταν τόσο πολύ ερωτευμένη που δεν άντεχε μακριά του για αυτό και μια μέρα μπήκε μέσα στο στρατόπεδο την ώρα που είχε σκοπιά.

"Ένα βράδυ όμως είχα και το τυχερό μου. Είχα κάνει το καθιερωμένο ταξίδι από Αθήνα Βόλο προκειμένου να τον δω. Ήθελα όμως αυτή τη φορά να περάσω από μέσα. Η βάρδια ήταν νυχτερινή. Μία με τέσσερις τα ξημερώματα.  Τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά, το πεδίο σαφώς πιο ελεύθερο και στην πύλη σκοπιά οι γνωστοί άγνωστοι μου! Πλησιάζω, καλησπερίζω και την πέφτω στα ίσια.

«Γεια σας παιδιά. Έχω μόλις φτάσει από την Αθήνα και ήρθα μόνο και μόνο για να δω τον φίλο μου. Θα με βοηθήσετε.;»

Ο ένας την «είχε πέσει» λίγο μέσα στο φυλάκιο, ο άλλος άκουγε μουσική,- (τελικά δεν είναι τυχαίο που και στις ταινίες οι φαντάροι ακούν βαριά λαϊκά. Και στην 111 πτέρυγα μάχης το ίδιο γινόταν.)-

Χαμηλώνει ο ένας το ραδιόφωνο, με κοιτάει και μου λεει:

«Δεν μιλάς σοβαρά;»

«Και όμως! Του λεω! Έχει βάρδια τώρα όπου να ναι, μία με τέσσερις.»

«Ρε κοπελιά, δεν γίνεται, τι με λες τώρα;»

«Σε παρακαλώ κάνε μου αυτή τη χάρη και θα σου την ανταποδώσω. Πες μου μόνο τι θες; Να
σου φέρω φαγητό; Να σου φέρω αλκοόλ, να σου φέρω τσιγάρα ...Τι;»

Ο φαντάρος γέλασε...

«Τόσο καψούρα κοπελιά;»

«Τόσο!»

«Και εκείνος;»

«Και εκείνος!»

«Πως τον λένε;»

«...Τάδε..»

«Βρε; Η Ελεονώρα είσαι;»

«Ε ναι!»

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Ο Παναγιώτης από τις Σέρρες που μιλάμε συνήθως. Εχθές ήμουν
μεσημέρι, με πέτυχες πάλι!»

«Έλα βρε Παναγιώτη μου, σε παρακαλώ κάνε κάτι, σε ικετεύω!»

Ο Παναγιώτης από τις Σέρρες ήθελε να βοηθήσει και το έδειχνε από την αρχή. Άνοιξε μία λίστα
που είχε μπροστά του και μου λεει:

« Ο δικός σου πιάνει τώρα, αλλά είναι στο πίσω φυλάκιο, από την άλλη πλευρά του στρατοπέδου. Πως θα φτάσεις εκεί ρε παιδάκι μου! Ε, Μανόλη για σήκω λίγο να βοηθήσουμε εδώ το κορίτσι, που αγαπάει.»

Λίγη ώρα αργότερα ήμουν μέσα σε στρατιωτικό τζιπακι, μέσα στο στρατόπεδο, παρέα με τον Παναγιώτη. Είχε πάρει το αυτοκίνητο για να κάνει την κλασσική και απενεχοποιημένη περιπολία στο χώρο, με τη διαφορά ότι στο πίσω μέρος ήμουν βολεμένη και εγώ! Με άκρα μυστικοπάθεια, χωρίς να μιλάω και χωρίς να λαλάω, έκανε μία σύντομη διαδρομή μέσα στο στρατόπεδο μέχρι το φυλάκιο που βαρούσε σκοπιά ο Κωνσταντίνος.

Πραγματικά σάστισε όταν με είδε. Δεν πίστευε στα μάτια του!  Χάρη στον καλό Παναγιώτη κατάφερα και είδα το αγόρι μου για τρις ολόκληρες ώρες. Μοιραστήκαμε με τον Παναγιώτη  τα αγαπημένα ξηροκάρπια και κάτι γλυκά που είχα φέρει από Αθήνα στον Κωνσταντίνο, ήπιαμε τα αναψυκτικά μας, και μόλις ο καλός μου ολοκλήρωσε τη βάρδια του, ο Παναγιώτης με οδήγησε και πάλι πίσω στην πύλη για να φύγω επιτέλους από εκεί μέσα!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να παρομοιάσει τον πρώην αγαπημένο της με τον ηθοποιό Ίθαν Χοκ ενώ τόνισε πως μέχρι και σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις και επικοινωνούν συχνά.