Είναι νέα, ταλαντούχα και όμορφη. Ο λόγος για τη Στέλλα Καλλή, η οποία έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τις εμφανίσεις της στην συμπρωτεύουσα και μίλησε για τον εαυτό της, τα θέλω της και το... τραγούδι!

«Δεν κάνω αυτή την δουλειά για τα χρήματα… δεν με ενδιαφέρουν οι βίλλες και τα ακριβά αυτοκίνητα . Νομίζω ότι γεννήθηκα για να τραγουδάω» εξομολογείται η γοητευτική Στέλλα, ξεκαθαρίζοντας πως «το α και το ω για εκείνη είναι να την γνωρίζει ο κόσμος για την φωνή και τα τραγούδια της και όχι γιατί είναι το κορίτσι κάποιου»

Ο δρόμος της επιτυχίας όμως δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αντιθέτως λέει η Στέλλα Καλλή! «Εισέπραξα τεράστια αδικία. Ως γυναίκα δυσκολεύτηκα πολύ.Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περιμένουν να εκμεταλλευτούν την γυναικεία φύση, θέλοντας να της προσφέρουν την  προστασία του χώρου» εξομολογείται στο περιοδικό Hello ενώ παραδέχεται πως όλοι της οι φίλοι εκτός Φοίβου είναι εκτός χώρου!!!

Να όμως που με το πείσμα και την επιμονή της κατάφερει να πετύχει σε έναν δύσκολο χώρο, χωρίς να ξεπουλήσει τις αξίες της...