current views are: 1

20 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:25

Το φύλο του μωρού αποκάλυψε η Μπέτυ Μαγγίρα

Το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξή της.

Δημοσίευση 13:25’
αρθρο-newpost

Το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξή της.

Το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα σε συνέντευξή της.
Η παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και πολυτάλαντη μαμά είπε για μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της:

«Τέλος Οκτωβρίου μπαίνω στον όγδοο μήνα. Η αλήθεια είναι πως μαθεύτηκε αρκετά νωρίς. Είχα αποφύγει να περάσω από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο και έπειτα πήγα σε ένα κατάστημα για φυτικές βαφές. Κάπως έτσι διέρρευσε, ενώ ήμουν στον τρίτο μήνα. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα κάνω πάλι κοριτσάκι».

Και πράγματι η ευτυχισμένη Μπέττυ φαντάζεται από τώρα τη ζωή της με δύο κοριτσάκια καθώς λέει στο people: «Μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια και ανησυχούσα μήπως έρθει κανένα αγόρι Ταλιμπάν. Έχω καλομάθει με την Ανδριάνα που είναι ήσυχη. Και είναι ωραίο, σκέφτομαι, που τα δύο κοριτσάκια θα παίζουν μαζί, όπως εγώ με τη Ματθίλδη! Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν το ίδιο. Στην πρώτη έχεις άγνοια κινδύνου, σου συμβαίνει πρώτη φορά δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Στη δεύτερη, είσαι πιο συνειδητοποιημένη, καθώς ξέρεις τις δυσκολίες.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις ακούσει ιστορίες για εγκυμοσύνη και είσαι φοβισμένη. Επίσης, στα τέσσερα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει προστέθηκαν και άλλες εξετάσεις. Αυτή τη φορά, λοιπόν, χρειάστηκα έξτρα εξετάσεις και είχα την αγωνία μου, καθώς ήθελαν χρόνο να βγουν. Δεν είχα την ξεγνοιασιά, την ωραία άγνοια της πρώτης φοράς. Ήμουν πιο μαζεμένη. Εξάλλου, όσο μεγαλώνεις το ψάχνουν λίγο καλύτερα οι γιατροί” είπε στο people.