current views are: 1

22 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση03:40

Tivictim: Dancing with the stars σαν φαγητό σε τάπερ ξαναζεσταμένο!

Μια παρέα τις Κυριακές. Μια συντροφιά έτσι, πιο λαμπερή, πιο τρυφερή, περισσότερο χαρούμενη. Σαν χαμόγελο! 

Δημοσίευση 03:40’
αρθρο-newpost

Μια παρέα τις Κυριακές. Μια συντροφιά έτσι, πιο λαμπερή, πιο τρυφερή, περισσότερο χαρούμενη. Σαν χαμόγελο! 

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Μια παρέα τις Κυριακές. Μια συντροφιά έτσι, πιο λαμπερή, πιο τρυφερή, περισσότερο χαρούμενη. Σαν χαμόγελο! Σαν παρηγοριά σε μίζερη, καφετί σαν από χώμα καθημερινότητα. Μικροί άνθρωποι, σε μέγεθος οθόνης, σαν σε κουκλόσπιτο επίπεδο, κάτοικοι.

Όμορφοι, με καινούργια δόντια και κάλους οδοντιάτρους, αναλλοίωτοι από τον χρόνο, σα Φαγιούμ με ενέσιμη αθανασία, καλογυμνασμένοι και ντυμένοι σε παγιέτες, φτερά, σιθρού, μπούστα, φουστάνια κοντά και φόδρες τσιτωμένες σε επίμαχα. Και να τα σηκώματα και οι φούρλες και οι στροφές και τα γρήγορα βήματα. Και να το πόσο σημαντικό είναι να έχεις λυγισμένα γόνατα στο τάνγκο και να ενώνονται τα κεφάλια. Και να το πόσο αριστοτεχνικό γίνεται το να κουνάς τους γοφούς στα λάτιν! Όλα τα ‘χουμε μάθει τόσα χρόνια…

… Τόσα χρόνια που το σόου παίζεται στον ΑΝΤ1, με φωτισμούς και κοστούμια και σταρ και ανθυποστάρ να ανταγωνίζονται και να μετράμε τη δημοφιλία τους σε τηλεφωνήματα τηλεθεατών, με υποψίες για εχθροπραξίες μεταξύ τους, καλυμμένες στα παρασκήνια, με τα γνωστά παράπονα πως μελάνιασαν, χτύπησαν, πονάνε αλλά χορεύουν, έχουμε μάθει όλα τα κόλπα και πτυχίο παίρνουμε στις απαιτήσεις κάθε χορού. Άλλο δεν έχουμε όμως τις Κυριακές να ξεχαστούμε! Αυτό βλέπουμε και πάλι! Και ας μην έχει σταρ όπως στις αρχές, όλους μεγάλης κλάσης. Κι ας βλέπουμε την ίδια επιτροπή να λέει τα ίδια με τον ίδιο στόμφο και ύφος σαν τον Στουρνάρα όταν μας καθησυχάζει για τα νέα μέτρα που δεν θα παρθούν (και παίρνονται). Και ας λείπει πια το στοιχείο κάθε έκπληξης! Και ας χορεύονται τα ίδια τραγούδια και με τις ίδιες χορογραφίες!

Σαν έργο λοιπόν, που το ‘χουμε ξαναδεί αυτό το Dancing with the stars! Προβλέψιμο, ίδιο και απαράλλακτο με τα άλλα, μόνο στα ωραία σώματα που αλλάζουν κεφάλια. Μόνο στοιχείο αλλαγής; Η ύπαρξης της λεπτεπίλεπτης Δούκισσας Νομικού, στον ρόλο που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει τη Ζέτα Μακρυπούλια. Να πούμε πως η συνήθεια μεγάλο πράγμα είναι, αλλά μια χαρά είναι και η νεαρή κούκλα. Στην πρώτη εκπομπή όμως, την έπνιξαν σε ατέλειωτα υφάσματα, κατακόκκινο τόπι από μεταξωτό με ένα λευκό κεφαλάκι και ένα κατάλευκο πρόσωπο στην κορυφή, σαν μνημείο ακίνητο και αταλάντευτο! Ωραία όπως και να ‘χει η Δούκισσα, αλλά σαν να την κάρφωσαν στο έδαφος με πρόκες από ταφτά!

Μην έχοντας επιλογές, αυτό έχουμε, αυτό και θα δούμε! Και δως του πάλι το πως χορεύεται το κουίκ στεπ…


σχετικα αρθρα