Και φέτος o Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίζεται στην εκπομπή, «Πρωινό Mou», με όλη την αλλαγή διεύθυνσης του μαγαζιού, αλλά είναι πιο ήσυχος να πεις, πιο μελαγχολικός, ίσως.

«Δεν θα σου πω ψέματα...» σπάει γι' αυτό το τέταρτο την σιωπή του στο TVΈθνος, «δεν ανήκω ούτε στη γενιά ούτε στην κατηγορία των αδίστακτων ανθρώπων που ό,τι κι αν έχει συμβεί δεν τους νοιάζει τίποτα. Για να είμαι ειλικρινής, με όλα αυτά που προηγήθηκαν και με όλα αυτά που έγιναν αυτό το καλοκαίρι, προσωπικά τρόμαξα. Και τώρα χρειάζομαι τον χρόνο μου...»…

Ρωτήθηκε ακόμη για το αν νοιάζεται μήπως τον «κατηγορήσουν» πως το παίζει μελό... «Ναι, ναι και πως λέω δακρύβρεχτες ιστορίες και πως κλαίγομαι. Όμως, να σου πω... Στα παλιά μου τα παπούτσια (σ.σ: πάλι καλά που εκεί μας γράφει!). Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ έζησα ό,τι έζησα, εγώ έφαγα το «πακέτο», εγώ αισθάνομαι έτσι και δεν έχω και κανένα πρόβλημα να το ομολογήσω... Όλα έγιναν άγαρμπα και απότομα. Όπως συμβαίνει και με τους χωρισμούς, έτσι κι εδώ είχαμε να κάνουμε με τον ξαφνικό θάνατο μιας συνεργασίας. Όπως όταν χωρίζεις δεν μπορείς την άλλη μέρα να κυκλοφορείς με κάποιον νέο άνθρωπο στη ζωή σου χωρίς να συμβαίνει τίποτα, έτσι κι εδώ...»… Τι δράματα περνάνε και αυτοί οι σταρ αδελφάκι μου!

Α.Τ.