current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση12:34

Tivictim: Καρντάσιανς, Νικ Ο κλοκ, Πληροφοριοδότης, ενώ το ΜEGA κοιμόταν!

Πολυδιαφημισμένο και με προσμονή το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Οι Καρντάσιανς», με Μπεκατώρου, Αρνούτογλου, Σταρόβα.

Δημοσίευση 12:34’
αρθρο-newpost

Πολυδιαφημισμένο και με προσμονή το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Οι Καρντάσιανς», με Μπεκατώρου, Αρνούτογλου, Σταρόβα.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Πολυδιαφημισμένο και με προσμονή το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, «Οι Καρντάσιανς», με Μπεκατώρου, Αρνούτογλου, Σταρόβα. Πραγματικά ωραία σκηνικά (μπράβο στους δημιουργούς τους, που έχουμε πήξει στο φούξια στα πρωινά και στο μαύρο τις νύχτες!), αν μη τι άλλο πρωτότυπη ως δομή η εκπομπή, αλλά άρρυθμη, αμήχανη, σα κακό σιτ κομ αμερικάνικο στο οποίο παρέπεμπε και το κονσέρβα γέλιο και το χειροκρότημα. Όμως, ήταν κάτι.

Ήταν κάτι έξω από τα προβλεπόμενα. Μια πρόταση, μια άλλη εικόνα, μια καινούργια ιδέα για στήσιμο εκπομπής, που σε έκανε συχνά να χαμογελάσεις. Είχες ρε παιδί μου, μια παρεούλα στο σπίτι σου που ακόμα και αγχωμένη και υπερβολική σε κάποιες στιγμές της, σε έκανε συμμέτοχό της, σου έκλεινε το μάτι, σε χαλάρωνε.

Ο Alpha επίσης έβγαλε νέο πρόγραμμα. Ο Νίκος Μουτσινάς, υπέρ άνετος, σε ένα μαύρο, κοινότυπο σκηνικό, με τη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια, να σπάει τη σιωπή της, χωρίς να λέει τίποτα. Και πώς να πει; Η φιλία μένει έξω απ’ το πλατό. Μέσα επιστρατεύεται η δημοσιογραφική εμπειρία αν θες να κάνεις συνεντεύξεις, ώστε να βγει κάποιο κουκούτσι από πρόσωπα που ούτως ή άλλως τα έχουν ήδη, πει όλα!

Παρόλα αυτά είχες πρόταση για το βράδυ της Τρίτης και από τον Alpha, άσχετα που ο Μουτσινάς, με το ταλέντο του το επικοινωνιακό, καλύτερα θα ‘ταν να σιωπά αν δεν έχει κάτι καινούργιο να πει. Μεγάλο φάουλ δε, το ότι δε βγήκε στο «Δέστε τους», στην απογευματινή του εκπομπή, γιατί είχε πρεμιέρα στη βραδινή. Φαίνεται τουλάχιστον ως περιφρόνηση στο κοινό που στηρίζει την εκπομπή κάτι χρόνια.

Το STAR την ίδια ώρα, είχε μια σπουδαία ταινία του Σκορτσέζε, με Τζακ Νίκολσον, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ματ Ντέιμον, τον Πληροφοριοδότη, που έδειχνε την Ιρλανδική Μαφία της Βοστώνης και τα περίπλοκα δίχτυα των καταδοτών, των καρφιών ανάμεσα σε αστυνομία, πολιτειακή αστυνομία και οργανωμένου εγκλήματος, σε ένα κουβάρι διαφθοράς και αιματοβαμμένου χρήματος.

Ο ΣΚΑΪ λίγο πιο μετά είχε την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με καλεσμένο τον Αλαβάνο κρατώντας την πολιτική σημαία της βραδιάς της Τρίτης.

Σε όλα αυτά, μέγας απών; Το ΜEGA! Σα να μην ενδιαφέρονται στο κραταιό κανάλι να έχουν πρόγραμμα, δηλαδή! Σα να ‘χει εγκαταλείψει το ρινκ! Η πολλοστή επανάληψη του 50 – 50, με τα μικροαστικά σεξουαλικής φύσης διλήμματα περασμένων εποχών και ανδρών στη μέση ηλικία.

Σα να βουλώνει τρύπες. Σα να κοιμάται ύπνο βαθύ και σσσσ…. μη το ξυπνήσουμε!


σχετικα αρθρα