current views are: 1

23 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:12

Έλλη Κοκκίνου για Μπόγρη: «Μου έδιωξε ανασφάλειες, μου ανέβασε την αυτοπεποίθηση»!

O έρωτας την έχει ανανεώσει, εκείνη έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και η καθημερινότητά της έχει χρωματιστεί πλέον με άλλα χρώματα.

Δημοσίευση 13:12’
αρθρο-newpost

O έρωτας την έχει ανανεώσει, εκείνη έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και η καθημερινότητά της έχει χρωματιστεί πλέον με άλλα χρώματα.

O έρωτας την έχει ανανεώσει, εκείνη έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και η καθημερινότητά της έχει χρωματιστεί πλέον με άλλα χρώματα. Η Έλλη Κοκκίνου διανύει σίγουρα μία από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Και δεν διστάζει να τον φωνάξει τον έρωτα που ζει…

Καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε για τον δεσμό της με τον Γιώργο Μπόγρη και την ασφάλεια που εκείνος της παρέχει:

«Είμαστε με τον Γιώργο μαζί τρία χρόνια τώρα. Δεν είμαστε πιο χαλαρά. Το ίδιο είμαστε. Δεν περίμενα να κρατήσει τόσο. Ποτέ βέβαια δεν ξεκινάω κάτι για την πλάκα μου. Τελικά όμως, ποτέ μη λες ποτέ, γιατί τα πράγματα και οι άνθρωποι σε διαψεύδουν. Ανατρέπουν πολλά πιστεύω σου. Ο Γιώργος με έχει κερδίσει σαν χαρακτήρας. Είναι πιο ώριμος κι από συνομήλικούς μου σε πάρα πολλά πράγματα. Μου έχει εξαφανίσει και μου έχει μειώσει πολλές ανασφάλειες που είχα. Μου έχει ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθηση», δηλώνει η ίδια και στη συνέχεια μιλά για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Χλωμό το βλέπω να ξαναπαντρευτώ. Δεν νομίζω. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι 43 χρονών, και δεν θέλω δεύτερο παιδί τώρα. Δεν έχω το κουράγιο. Δεν μπορώ. Και μόνο που το σκέφτομαι, μου φαίνεται βουνό αυτή τη στιγμή. Έχω κουραστεί πολύ».

Η Έλλη Κοκκίνου απολαμβάνει τη ζωή και αυτό φαίνεται στο πρόσωπό της, που λάμπει!!!


σχετικα αρθρα