Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, την ενασχόλησή της με το μιούζικαλ, αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

Για τη μετάβασή της από την παρουσίαση στο τραγούδι και από εκεί στο μιούζικαλ, η νεαρή performer τόνισε: «Ο συνδυασμός των πραγμάτων για μένα λειτουργεί φυσιολογικά και ισορροπημένα. Ξεκινώντας, έκανα πολλά πράγματα σε σχέση με τη μουσική. Πρώτα στην παιδική χορωδία, μετά στο Mad, το οποίο είναι ένα μουσικό κανάλι, στη συνέχεια μαθήματα φωνητικής, σεμινάρια και χορό. Δεν τα θεωρώ όμως ξεχωριστά πράγματα. Είναι μια εξέλιξη»

Ποια είναι, όμως, η σχέση της με τη δημοσιότητα; Η Νάντια Μπουλέ παραδέχτηκε: «Έχουν υπάρξει αρκετά κακόβουλα δημοσιεύματα. Πρόσφατα με πλησίασε άνθρωπος ο οποίος δούλευε σε μεσημεριανό και μου ζήτησε συγγνώμη γιατί τόσα χρόνια μιλούσε άσχημα για μένα. Δικαιολόγησε μάλιστα τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν προσωπικό, αλλά είχε αυτή την κατεύθυνση από το κανάλι και την εκπομπή του. Χώριζαν τα πρόσωπα σε ομάδες και ο κάθε πανελίστας αναλάμβανε κάποια για τα οποία θα μίλαγε άσχημα. Πόσο κακό! Παλιότερα, που δεν ήξερα πώς λειτουργεί όλο αυτό, στενοχωριόμουν. Οι κακές κριτικές είναι άλλο πράγμα. Κριτικές δέχομαι σε όλα τα επίπεδα»...

Υπάρχουν, όμως, πράγματα που στέρησε η αναγνωρισιμότητα από την καθημερινότητά της; «Η αναγνωρισιμότητα ίσως περιορίζει τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή» τόνισε η ίδια, ενώ συνέχισε: «Δεν σου στερεί τη διάθεση για φλερτ. Έχει να κάνει περισσότερο με τους άλλους. Κάποιους ανθρώπους τούς φοβίζει παραπάνω. […] Άρα θα μείνω για καιρό μόνη. Αυτό είναι το συμπέρασμα».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε: «Υπήρξε περίοδος που σκέφτηκα ότι, αν η σχέση μου άντεχε στο χρόνο, θα μπορούσα κάποια στιγμή με αυτό τον άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Όχι όμως εκείνη τη δεδομένη στιγμή, γιατί ήμουν μικρή», ενώ για την τελευταία φορά που ένιωσε ερωτευμένη είπε: «Πάει καιρός. Είναι κάποια χρόνια».

Τέλος, η Νάντια Μπουλέ παραδέχτηκε πως υπήρξε μια περίοδος που φλέρταρε με ένα πρόσωπο, ειδύλλιο που αν γινόταν γνωστό ίσως και να σόκαρε το κοινό: «Ναι. Όχι, όχι σχέση...Φλερτ» εξήγησε η ίδια. 

Y.Γ.: Άντε καλέ που θα παθαίναμε σοκ... Μπορεί να συνέβαινε και το αντίθετο: να εκπλαγόταν η ίδια από το πόσο γρήγορα διέρρευσε το μυστικό της...