​Για τον λόγο που χώρισε από τον Γιώργο Σεϊταρίδη, αλλά και για την απόφαση της να τα εγκαταλείψει όλα και να πάνε να ζήσουν μαζί στο Πήλιο, μίλησε η Αποστολία Ζώη.

Η τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως ο λόγος που παράτησε τη δουλειά της και το τραγούδι, ήταν μια απολύτως συνειδητή απόφαση, την οποία σκεφτόταν ένα χρόνο πριν. Αν και αρχικά στόχος της ήταν να μείνει εκτός για έναν χρόνο, έμεινε τελικά τέσσερα χρόνια.

«Έφυγα και δεν είχα ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν. Ακόμα και οικονομικά είχα κάνει το κουμάντο μου για να έχω απόθεμα τον χρόνο που δεν εργαζόμουν. Έκλεισα το τηλέφωνό μου, αφού πρώτα είχα ενημερώσει κάποιους ανθρώπους. Ακόμα και στα μέλη της οικογένειας μου, είχα εξηγήσει ότι θα επικοινωνώ εγώ μαζί τους» δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!

Μάλιστα, εξηγεί πως η απόφαση να φύγουν, ήταν κοινή με τον Γιώργο Σεϊταρίδη:

«Έτυχε η απόφαση μου να κάνω ένα διάλειμμα, να συμπέσει με τη δική του παύση. Αγαπούσαμε και οι δυο τη φύση, κι επιλέξαμε το Πήλιο γιατί έχω περάσει τα παιδικά μου χρόνια εκεί και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι των γονιών μου».

Υ.Γ.: Η Αποστολία Ζώη άφησε πίσω της τα πάντα για έναν έρωτα. Και καριέρα, και φιλοδοξίες... Κάνοντας τον απολογισμό της, άξιζε η "θυσία"...