Είναι ερωτευμένη και (πλέον) δεν το κρύβει! Και πως να το κρύψει άλλωστε από τη στιγμή που κάνει "μπαμ" ότι λάμπει από την κορυφή ως τα νύχια χάρη στον έρωτα;

«Παλαιότερα η δουλειά μου ήταν όλη μου η ζωή. Τώρα είμαι σε μία φάση που πολύ απλά δε μπορώ. Το μυαλό μου είναι αλλού. Δεν είναι ότι δεν πάω στη δουλειά μου απλώς… πως είναι ένα μικρό κοριτσάκι που όταν έχει ερωτευτεί έχει συνέχεια το μυαλό του εκεί; Είναι αυτό το πράγμα. Θέλω να αφιερώσω χρόνο στη σχέση μου» δηλώνει η Ζέτα Μακρυπούλια έχοντας πλέον διώξει το «βάρος» του μυστικού της σχέσης με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Όπως μάλιστα τονίζει, χάρηκε πολύ που την αποκάλυψη για τη σχέση τους την έκανε ο Μιχάλης Χταζηγιάννης: «Μου άρεσε γιατί είναι δουλειά του άντρα. Το έκανε και χάρηκα γιατί για μένα μία σχέση πρέπει να δηλώνεται από τον άντρα. Δεν είχα σκοπό να το κρατήσω μυστικό για πάντα, αισθανόμουν ότι έπρεπε κάποια στιγμή να βγει προς τα έξω. Και χαίρομαι που το έκανε ο Μιχάλης» εξομολογείται η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Έχω πάθει κρίση πανικού πάνω στο σανίδι»

Και καθώς το ένα φέρνει το άλλο, η όμορφη παρουσιάστρια-ηθοποιός εξηγεί ότι η αλλαγή στην προσωπική της ζωή της έχει δημιουργήσει μια ανάγκη να ζήσει και μία αλλαγή σε επαγγελματικό επίπεδο: «Ξεκινώντας τη δουλειά κάνεις και κάποια πράγματα που δεν τα θέλεις 100%. Δε το μετανιώνω, απ’ όλα έχω μάθει. Απλά, θέλω να κάνω κάτι νέο θεατρικά τώρα» τονίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια ότι έχει πάθει κρίση πανικού πάνω στο σανίδι!

«Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα δυσκολίες στη δουλειά αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Μετά από συζήτηση με δύο πολύ καλές μου φίλες, πήγα στο θέατρο και αφού άρχισε η παράσταση με έπιασε ένα περίεργο τρέμουλο. Ένιωσα σαν να έσκασε μέσα μου κάτι. Έκανα ό,τι μπορώ για να μη φανεί προς τα έξω και στο διάλειμμα πήγα στο καμαρίνι και κατέρρευσα» εξομολογείται η παρουσιάστρια του Dancing with the stars.

Όπως τονίζει και η ίδια, το πρόγραμμα της δουλειάς της π.Χ (σ.σ: προ Χατζηγιάννη) ήταν στρατιωτικό και την κούραζε πολύ. Το έκανε, όμως, γιατί η υποκριτική δεν είναι απλώς μια δουλειά για την ίδια. Ήταν μια διέξοδος για το ντροπαλό και κλειστό κορίτσι που κατά βάθος παραμένει ακόμη, όπως δηλώνει η ίδια: «Μέσα στη σχολή άρχισα να κερδίζω αυτό που μου έλειπε: θάρρος».

«Οι Γεννατάς και Λούλης κατάλαβαν το λάθος τους»

Αν και η ίδια έχει προσπαθήσει πολύ για να γίνει ηθοποιός, στοχεύοντας πάντα προς το καλύτερο, πρόσφατα δύο συνάδελφοι της, ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Χρήστος Λούλης, είχαν επιτεθεί εναντίον της λέγοντας ότι δε τη θεωρούν ηθοποιό. Η ίδια το αντιμετωπίζει με μετριοπάθεια και ψύχραιμα.

«Ένιωσα ένα ξάφνιασμα. Βλέποντας τον Γεννατά από τις δουλειές του, γιατί δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, είχα -και ακόμη έχω- την εικόνα ενός ανθρώπου που αγαπά πολύ τη δουλειά του και είναι καλός ηθοποιός. Όπως ήρθαν αυτές οι δηλώσεις, έτσι θα φύγουν γιατί νομίζω αυτό επιθυμούν και οι ίδιοι. Απ’ ότι είδα έχουν κάνει νεότερες δηλώσεις που λένε ότι τα πράγματα μπερδεύτηκαν και πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι έπρεπε» υπογραμμίζει η ξανθιά παρουσιάστρια.