Με αφορμή τη συμμετοχή της στην τέταρτη σεζόν του χορευτικού ριάλιτι «Dancing with the Stars», η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή μίλησε στο 7 Μέρες TV για την εμπειρία της, το άγχος και τον ανταγωνισμό. 

Πώς είναι λοιπόν η μετάβαση από τη ρυθμική στις αίθουσες του «DTWS»; «Είναι οικεία όσον αφορά το ότι έχω συνηθίσει να διαγωνίζομαι. Αλλά είναι αρκετά διαφορετική σαν εμπειρία» δήλωσε η Κλέλια Πανταζή και πρόσθεσε σχετικά με το αν την έχει δυσκολέψει ο χορός: «Πολύ περισσότερο από όσο φανταζόμουν. Με βοηθάει το ότι βρίσκω το ρυθμό ή ότι θυμάμαι τα βήματα, αλλά στο σώμα μου βγαίνει αυτόματα η κίνηση του μπαλέτου, που είναι κόντρα σε όλους τους χορούς».
 
Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρώτη θέση που πέτυχε σημειώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην πρεμιέρα του σόου: «Δεν το περίμενα καθόλου! Γενικώς, επειδή είχα δει και τις άλλες χορογραφίες και νομίζω πως όλοι είναι πολύ καλοί φέτος, δεν μας είχα για τόσο ψηλά. Είχαμε δουλέψει για ένα καλό αποτέλεσμα και για να πάρουμε υψηλή βαθμολογία, αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τις σκέψεις της όταν της έγινε η πρόταση να συμμετέχει: «Η αλήθεια είναι ότι δίστασα, γιατί ήταν πολύ βαρύ το πρόγραμμα μου, πολλές οι υποχρεώσεις και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Όμως από την άλλη είπα "μια φορά σου δίνεται μια τέτοια ευκαιρία". Επιπλέον, είναι για καλό σκοπό, ένα σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Είπα: "Για όσο κάτσουμε, θα παλέψουμε"».
 
Τέλος, η Κλέλια Πανταζή θέλησε να μοιραστεί και μερικές ακόμα πληροφορίες της προσωπικής της ζωής: «Από την εθνική ομάδα έχω σταματήσει εδώ και δέκα χρόνια, μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, και τώρα είμαι υποπλοίαρχος στο Ναυτικό. Τα πρωινά κάνω υπηρεσίες και τα απογεύματα είμαι τεχνική σύμβουλος στον Φιλαθλητικό Καλλιθέας, όπου προπονώ παιδιά, Τα βράδια... πρόβες».