Όχι για τις σχέσεις και την προσωπική του ζωή αλλά για θέματα πιο κοινωνικά επέλεξε να μιλήσει ο Χρήστος Χολίδης σε συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό περιοδικό «Omikron».

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το καυτό θέμα των ναρκωτικών και ο δημοφιλής τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε τη δική του προσωπική εμπειρία.

«Το Αιγάλεω, στο οποίο μεγάλωσα, ήταν μία φτωχή και άγρια συνοικία. Αρκετά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί έμπλεξαν με ναρκωτικά και μάλιστα ο κολλητός μου βρέθηκε νεκρός στην Ομόνοια από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εγώ, επειδή ασχολήθηκα από μικρός με τον αθλητισμό, είχα μία αποστροφή για όλα αυτά. Εμένα το πρόγραμμά μου ήταν σπίτι-σχολείο, σχολείο-γήπεδο και μετά γήπεδο-σπίτι. Και να ήθελα δηλαδή, δεν προλάβαινα να μπλέξω με κακές παρέες ή να παρασυρθώ. Αλλά, να σου πω κάτι... Κανένας δεν βρέθηκε ποτέ να μου προτείνει να δοκιμάσω ναρκωτικά. Θεωρώ ότι αν κάποιος θέλει να μπλέξει με τέτοιες ιστορίες, δεν περιμένει να του πει κάποιος: "Θες να δοκιμάσεις"; Ίσως να με φοβόντουσαν κιόλας, επειδή ήμουν δύο μέτρα και να σκέφτονταν: "Άσε καλύτερα, μη νευριάσει αυτός και ξεχάσει τα γαλλικά που ξέρει και μας ρίξει κανένα χαστούκι!"» 

Για τα γαλλικά μια φορά επιμένει...