Στην εκπομπή «Movie and Stars» του MTV είναι καλεσμένος την Τετάρτη ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος με το χιούμορ και την παιδικότητα που τον χαρακτηρίζει μίλησε για όλα. Το στιλ της Τζένης Μπαλατσινού, τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, τα χρήματα που έχασε ενώ πέταξε τις σπόντες του και για τον δαιμόνιο manager Ηλία Ψινάκη. Καταιγιστικός και απολαυστικός Τρύφωνας...

«Ο Λάκης είναι πολύ απλός!»

«Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για τη συνεργασία μου με το Λάκη Λαζόπουλο. Ήταν άψογος μαζί μου και ο πιο απλός άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου. Στα γυρίσματα δεν  το πίστευα ότι έπαιζα με Λαζόπουλο και Χαραλαμπόπουλο. Δεν θέλω κάτι άλλο στη ζωή μου μετά από αυτό».

«Για τον Ψινάκη είμαι χαμηλής νοημοσύνης!»

«Εγώ είμαι το πειραχτήρι... Αν λοιπόν ήθελα να κάνω κάτι, αυτό θα ήταν να ήμουν δίπλα σε ένα βασικό παρουσιαστή σε μια όχι πολύ μεγάλη ομάδα όπως ήταν το Fab 5. Τον Ηλία Ψινάκη τον λάτρευα και ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του αλλά στη πορεία αυτός δε με ήθελε. Εγώ τον λάτρευα και ακόμα δεν κρατάω κακία. Δεν ξέρω γιατί δεν με ήθελε. Είμαι χαμηλής νοημοσύνης εγώ και δεν ταιριάζουμε; Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τελευταία φορά τον είχα δει σε ένα μαγαζί και μόλις με είδε έφυγε».

«Η Τζένη είναι icon!»

«Στην ελληνική showbiz το απόλυτο icon και η πιο όμορφη είναι η Τζένη Μπαλατσινού. Σε μερικά χτενίσματα δε μου αρέσουν οι υπερβολές της Σάσας Σταμάτη. Στη Φαίη δεν μου άρεσαν οι ανταύγειες που είχε κάνει, το χτένισμα της όμως έχει γίνει καλύτερο.

Φίλους από την τηλεόραση δεν έχω πολλούς. Νομίζω μετρούνται στα δάχτυλα. Ο κόσμος μπορεί να μας βλέπει όλους μαζί και να νομίζει ότι είμαστε φιλαράκια αλλά δεν ισχύει».

«Έχω δανείσει πολλά χρήματα και τα έχω χάσει!»

«Για τον έρωτα έχω κάνει ένα τρελό ταξίδι στη Γερμανία για να δω το αγαπημένο μου πρόσωπο. Από μικρός είχα σουξέ, δεν χρειαζόταν να γίνω ο Τρύφωνας για να έχω σουξέ. Βέβαια δεν είναι πάντα καλό να είσαι γνωστός γιατί υπάρχει και το συμφέρον και κάποια άτομα σε πλησιάζουν μόνο και μόνο γι’ αυτό. Έχω κάνει πολλές χάρες και έχω δανείσει σε πολύ κόσμο χρήματα. Ένα έχω να πω: Άμα θέλεις να χάσεις κάποιον φίλο σου, δάνεισε του χρήματα».