current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση04:40

Αντέλ Εξαρχόπουλος: «Μια γυμνή σκηνή είναι πιο εύκολη από μια συναισθηματική»!

Νέα, όμορφη, βραβευμένη. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος έχει γίνει πρώτο όνομα στον χώρο του θεάματος και ας είναι μόλις 19 ετών. 

Δημοσίευση 04:40’
αρθρο-newpost

Νέα, όμορφη, βραβευμένη. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος έχει γίνει πρώτο όνομα στον χώρο του θεάματος και ας είναι μόλις 19 ετών. 

Νέα, όμορφη, βραβευμένη. Η Αντέλ Εξαρχόπουλος έχει γίνει πρώτο όνομα στον χώρο του θεάματος και ας είναι μόλις 19 ετών. Έχει πάρει τον Χρυσό Φοίνικα για την πρωταγωνιστική ερμηνεία της στη “Ζωή της Αντέλ” και δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις, προμοτάροντας τον εαυτό της και προβαίνοντας σε αποκαλύψεις πάσης φύσεως. Ανάρπαστη…

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο athinorama.gr και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προκλητικές σκηνές της ταινίας και τα κοπιαστικά, πολύωρα γυρίσματα.

«Μια γυμνή σκηνή είναι πολύ πιο εύκολη από μια συναισθηματική, από κάποια που απαιτεί ψυχολογικές εντάσεις και μεταπτώσεις. Αν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου, δεν ­νιώθεις αμήχανα στις ερωτικές σκηνές, ενώ στις άλλες αναρωτιέσαι διαρκώς πώς μπορείς να βγάλεις κάτι αληθινό, κάτι βαθύ για τον χαρακτήρα σου. Βέβαια το πώς θα εξελιχτεί κάθε σκηνή εξαρτάται από τη σκηνοθετική βοήθεια και τους συμπρωταγωνιστές σου κι ευτυχώς η σχέση μου με τη Λεά [σ.σ.: Σεϊντού] ήταν εξαιρετική. Ήταν πραγματικά τέλεια και όποιος έχει δει την ταινία καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε αλλιώς σε αυτό το αποτέλεσμα».

Τουλάχιστον η προσπάθειά τους δικαιώθηκε και με το παραπάνω…


σχετικα αρθρα