Από την Χριστίνα Κατσαντώνη

Βράζει η Κάβουρα

Μάταιη στάθηκε η προσπάθεια της ηθοποιού Βίκυς Κάβουρα να πείσει τη ρεπόρτερ που την πλησίασε ότι δεν είναι θυμωμένη με όσα γράφονται γι΄αυτήν και για τον σύντροφό της, τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. “Σε ενοχλούν τα δημοσιεύματα για σενα και γι' αυτόν;” τη ρώτησε με ζήλο ρεπόρτερ που την πέτυχε σε θεατρική παράσταση. “Οχι δεν με ενοχλούν καθόλου” απάντησε με χαμόγελο η ηθοποιός και η ρεπόρτερ πέρασε στην επόμενη ερώτηση:

“Σε εξοργίζουν τα δημοσιεύματα;” (Λογικά, αμέσως μετά θα ρωτούσε: “Σε κάνουν να θέλεις να αυτοπυρποληθείς τα δημοσιεύματα;”) Το συμπέρασμα, βέβαια, είναι ξεκάθαρο: ενοχλημένη έως εξοργισμένη εμφανίστηκε η Βίκυ Κάβουρα για δημοσιεύματα.

Σε γνωρίζω από την -πίσω- όψη

Ο πιο προσβεβλημένος Έλληνας από την εμφάνιση της σέξι εκπαιδευτικού, η οποία ξύπνησε τη μέρα της εθνικής επετείου έβαλε στράπλες και κολάν ικανά να αναδείξουν την υπερήφανη ελληνική κορμοστασιά, πάτησε με λεβεντιά στα 12ποντα και βγήκε να παρελάσει, είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος. Παρουσιάστηκε εθνικά οργισμένος με την εμφάνιση της δασκάλας, επισημαίνοντας με φρίκη ενοχοποιητικές λεπτομέρειες όπως ότι το κολάν που φορούσε έκανε “να χωρίζουν οι γλουτοί της και το πίσω μέρος του σώματός της” -που ούτε να το βάλει στο στόμα του δεν ήθελε.