Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», λύθηκε όσο ποτέ Ευγενία Μανωλίδου και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για πολύ προσωπικά της θέματα. Κάποια απ' αυτά ακουστήκαν για πρώτη φορά δημόσια.

«Ο Άδωνις ήταν ξανά παντρεμένος πριν με γνωρίσει εμένα» αποκάλυψε «είχε παντρευτεί μια κοπέλα που ήταν μαζί από το σχολείο και μάλιστα τα πήγαινε πολύ καλά και με την οικογένειά της» για να συνεχίσει παραδεχόμενη πως «με τον Άδωνι ήμασταν μαζί για τρία χρόνια, πριν έρθει στη ζωή μας ο Περσέας. Ήμασταν μόνο με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, μπήκε σε μια διαδικασία να προστατεύει μια οικογένεια που δεν ήταν και δική του. Και ήταν και μικρός! Τότε ήταν 30 ακριβώς. Μπορώ να σου πω ότι αυτή η διάθεσή του ήταν ένα καταλυτικό στοιχείο ώστε ο Άδωνις να γίνει μέρος και μέλος πραγματικά της οικογένειας μετά από 3 χρόνια που ήμασταν μαζί. Τώρα αισίως κλείνουμε τα 11».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε αν θα αποφάσιζε να κάνει τρίτο παιδί σε περίπτωση που ο σύζυγός της είχε ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του, η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια είπε: «Γνωρίζοντας τον Άδωνι πάρα πολύ καλά, έχω την εντύπωση ότι αν είχε δικό του παιδί δεν θα χώριζε. Δεν ήταν κακή η ζωή του και δεν νομίζω να χώριζε. Ακόμα και αν χώριζε, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο ανώδυνα. Ακόμα και αν χώριζε και είχε άλλο παιδί, θα κάναμε και παιδί μαζί. Το θέλαμε πολύ!».

Πώς είναι η ζωή, άραγε με έναν υπουργό; «Η ζωή του σπιτιού αλλάζει. Δεν γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα, γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός σε όλες τις πλευρές της ζωής σου. Από την άλλη, όταν μοιράζεσαι τον άνθρωπό σου με όλη την Ελλάδα, η μάχη είναι και λίγο άνιση».

Μιλώντας για τη σχέση με τα παιδιά της, η Ευγενία Μανωλίδου είπε: «Ανησυχώ πάρα πολύ για την κόρη μου. Αυτό είναι και το αδύνατό μου σημείο. Στην περίοδο της εφηβείας, ειδικά αν είναι έντονη όπως αυτή που περνάμε με τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Προσπαθείς, προσπαθείς και τελικά βάζεις τις φωνές για να σε ακούσουν», είπε και συνέχισε: «Έχουν ένα επιχείρημα για όλα. Εμείς το περνάμε πολύ έντονα αυτό. Εγώ έχω τεράστια ανασφάλεια και φυσικά δεν είναι συνέχεια μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν παιδιά κλεισμένα στο σπίτι, υπάρχουν παιδιά που γυρνάνε στις 5 το πρωί. Εμείς είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο, αλλά ναι, πηγαίνω και την παίρνω εγώ μετά από κάθε της έξοδο».

Για την καριέρα της στην τηλεόραση είπε πως «τα πρώτα ένα με δυο χρόνια ήταν πολύ έντονα. Ήταν βαρύ όλο αυτό. Πλέον ανήκει στο παρελθόν. Θεωρώ πως η τηλεόραση μόνο καλό μου έκανε, είμαι ευγνώμων για όλη αυτή την πορεία. Ο κόσμος με έμαθε και έρχεται να με δει στις συναυλίες, έστω και από περιέργεια, αλλά τουλάχιστον περνάνε καλά. Ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής, δεν ήξερα τι θα μου ξημερώσει κάθε μέρα. Είναι ένας χώρος πολύ έντονος. Ήταν όλο έντονο και δύσκολο. Ήταν ένας τομέας με τον οποίο δεν σκεφτόμουν ποτέ να καταπιαστώ».

Α.Τ.