current views are: 1

2 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:29

Ο Φιλιππίδης, τα μεγάλα κασέ και η υπεραξία!

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα κασέ των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς Πενήντα – Πενήντα.

Δημοσίευση 12:29’
αρθρο-newpost

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα κασέ των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς Πενήντα – Πενήντα.

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV μίλησε ο Πέτρος Φιλιππίδης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα κασέ των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς Πενήντα – Πενήντα.

Με το γνώριμο πια πομπώδες ύφος του δήλωσε: «Αν ήμασταν στο εξωτερικό και κάναμε το 50 – 50 ή το Ευτυχισμένοι Μαζί ή το Παρά Πέντε, θα ήμασταν εκατομμυριούχοι, δεν θα χρειαζόταν να δουλέψουμε ξανά ποτέ, ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας. Σας πληροφορώ, όμως, ότι αυτή τη στιγμή ηθοποιοί που έπαιξαν στις συγκεκριμένες σειρές χρωστάνε!…

… Η άλλη απάντηση είναι ότι τα λεφτά που παίρναμε -τι πάει να πει πολλά ή λίγα;- τα φέρναμε πίσω στο δεκαπλάσιο. Το ποσοστό των χρημάτων που πληρωνόμασταν ήταν μικρότερο της αξίας μας. (την αξία σου την αναγνωρίζουν οι άλλοι, δεν την διατρανώνεις εσύ).

Και συνέχισε: «Από την άλλη, αν θέλετε να μιλήσουμε σε απόλυτα νούμερα, όχι, δεν παίρναμε τρελά λεφτά, αυτό είναι μύθος. Πληρωνόμασταν καλά σε σχέση με αυτό που ήμασταν και με αυτό που δίναμε. Με τις επαναλήψεις, ο κόσμος νομίζει ότι παίρνουμε λεφτά, αλλά δεν παίρνουμε φράγκο. Κι όποιος τα λέει αυτά, τρώει πόρτα». (τόσο απλά και δημοκρατικά)

Φ.Π.


σχετικα αρθρα