current views are: 1

2 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση13:52

Orlando Bloom για το διαζύγιό του: «Αγαπιόμαστε…»!

Χωρίζουν και επίσημα ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz δεν είναι πια μαζί. 

Δημοσίευση 13:52’
αρθρο-newpost

Χωρίζουν και επίσημα ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz δεν είναι πια μαζί. 

Χωρίζουν και επίσημα ο Orlando Bloom και η Miranda Kerr. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz δεν είναι πια μαζί. 

Και γι’ αυτό ο Bloom αποφάσισε να μιλήσει για το πολυσυζητημένο διαζύγιο. Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη, είπε: «Αγαπιόμαστε με τη Miranda. Είμαστε οικογένεια. Ο ένας θα συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή του άλλου για την υπόλοιπη ζωή μας. Είναι αυτονόητο πως για χάρη του γιου μας είμαστε έτοιμοι ο ένας να στηρίξει τον άλλο σε ο,τιδήποτε και αν είναι αυτό». 

«Η ζωή καμιά φορά δε στα φέρνει όπως τα είχες σχεδιάσει» συνέχισε την «εξομολόγησή» του ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Όμως είμαστε ενήλικες. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο. Είμαστε ενήλικες. Και επαγγελματίες. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο και νοιαζόμαστε επίσης ο ένας τον άλλο. Πάνω απ’ όλα, αγαπάμε τον γιο μας». 

Αυτές ήταν οι «αποκαλύψεις» του Bloom για το διαζύγιό του με την Kerr. Και αυτός προτίμησε να κρατήσει για εκείνον τους λόγους για τους οποίους δε θα τους ξαναδούμε να ποζάρουν μαζί…