Είναι γυναίκες, είναι ιππείς και έγιναν και η απόλυτη αντρική φαντασίωση: έβγαλαν τα ρούχα τους – ή μάλλον κράτησαν τα απολύτως απαραίτητα, αυτά που θα τις έκαναν ακόμα πιο σέξι και φωτογραφήθηκαν στον ιππικό όμιλο του Wiltshire.

Μάλιστα, αυτές τις φωτογραφίες, τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσοι και όλοι όσοι το επιθυμούν θα μπορέσουν να τις κρεμάσουν και στον τοίχο τους, μιας και οι εν λόγω... αμαζόνες πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του David Betteridge για το ημερολόγιο Foxy Hunters.

Έτσι, δώδεκα γυναίκες φόρεσαν τον απαραίτητο... εξοπλισμό και έρχονται να αναστατώσουν τους άντρες σε ασπρόμαυρο φόντο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ είναι η πέμπτη χρονιά που το ημερολόγιο αυτό έχει ως στόχο του να συγκεντρώσει χρήματα που θα διατεθούν για «ιπτάμενα» ασθενοφόρα.

Όμως, στο ημερολόγιο του 2014 έγινε ακόμα πιο... «καυτό» μετά από λαϊκή απαίτηση, όπως δηλώνει ο φωτογράφος. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 26.000 λίρες για τα «ιπτάμενα» ασθενοφόρα.

Αφορμή για την ιδέα της δημιουργίας του εν λόγω ημερολογίου στάθηκε το γεγονός ότι ένα τέτοιο «ιπτάμενο» ασθενοφόρο πριν από πέντε χρόνια έσωσε τη ζωή ενός φίλου του φωτογράφου που είχε σοβαρό ατύχημα την ώρα που ίππευε.

TAGS