​Για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του στον χώρο της τηλεόρασης μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Νίκος Μουτσινάς.

«Προσωπική ζωή δεν υπάρχει. Δεν είναι ωραίο, το ξέρω, αλλά ας το μετανιώσω αργότερα. Μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά δεν είμαι σε θέση να την κυνηγήσω» υποστήριξε ο παρουσιαστής. (καμιά φορά το "αργότερα" γίνεται σκέτο "αργά" και δεν χωράει αναβολές)

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να μην ξέρω να ερωτεύομαι, μπορεί να βαφτίζω τα συναισθήματα όπως θέλω, με λάθος τρόπο». (ή απλά να μην αφήνει καθόλου χώρο στον έρωτα)

Για τους παπαράτσι είπε: «Δεν είμαι από τα πρόσωπα που έχει στο μπλοκάκι του ο paparazzo όταν βγαίνει από το σπίτι του για να κυνηγήσει. Και δεν το θέλω κιόλας». (και πολύ καλά κάνει και διαφυλάσσει την προσωπική ζωή του)

Ο Μουτσινάς μιλώντας για την επιτυχία του στην τηλεόρασ, εξήγησε: «Νιώθω υπερήφανος για ό,τι έχω καταφέρει μόνος μου. Δεν χρωστάω σε κανέναν, ούτε έχω υποχρεωθεί για να κάνω κάτι. Έχω προσπαθήσει, μου δόθηκαν ωραία πράγματα, κάποια τα χειρίστηκα καλά, αλλά λιγότερο. Δικές μου οι νίκες, δικά μου τα λάθη. Δεν χρειάστηκε ποτέ να βάλω τον εαυτό μου σε ηθικό δίλημμα». (η Ζήνα η Κουτσελίνη δεν σας ανακάλυψε τηλεοπτικά; Εκεί ένα "ευχαριστώ" καρδιάς το χρωστάτε, νομίζω)

Φ.Π.