Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Καθόλου σεξιστής, πάντα ευγενής και με κομψότατη έκφραση ο παρουσιαστής, δημοσιογράφος, παραλίγο πολιτικός και σύζυγος της κα. Φαίης Σκορδά, σχολιάζοντας το Dancing with the stars τόνισε πως «η Στικούδη έχει για μένα το καλύτερο σώμα στο παιχνίδι... Αυτό το κούνημα στοίχειωσε τους μισούς άντρες Έλληνες χθες το βράδυ! Δηλαδή, πιστεύω πως πολλές γυναίκες γεύτηκαν τη χαρά μετά από πολύ καιρό χθες, από τον άντρα τους, με το πλάνο αυτό της Στικούδη!».

Όπου οι γυναίκες γενικώς είναι κάτι στερημένες κακομοίρες, που παρακαλούν να χορέψει φορώντας μόνο κρόσσια η κάθε επαγγελματίας της showbiz μπας και βάλει μαξιλάρι στο πρόσωπο ο σύζυγος και φαντασιώνεται σόμπες! Δεν ξέρω αυτή η αντίληψη πρωί πρωί, στην ελληνική τηλεόραση της νοικοκυράς και του συνταξιούχου, ποιον προσβάλλει ποιο πολύ! Τον μέσο Έλληνα άντρα, που είναι ένας λιγούρης; Τη μέση Ελληνίδα, που είναι μια στερημένη που δεν την κοιτάζει κανείς; Την κα. Στικούδη που το μόνο επίτευγμά της είναι το ότι αποτελεί ονείρωξη του μέσου στερημένου; Τον τηλεθεατή που κάθεται και ακούει τέτοια τάχα μου αστεία τύπου ανέκδοτων Μπόμπου στην Α' Γυμνασίου;

Ο παρουσιαστής, όμως, ξεσπάθωσε για σοβαρότερα θέματα και φανερά εκνευρισμένος τόνισε, πως την ομορφότερη Ελληνίδα, την Ευαγγελία Αραβανή την έβγαλαν άσχημη. Συγκεκριμένα είπε κομψά και ποιητικά σχεδόν: «Ήταν σαν πατσαβούρα, να την βάλεις να καθαρίσει... Ήταν ένα χάλι μαύρο... Βάλτε ένα πλάνο να δούμε... Μα την ωραιότερη Ελληνίδα... Είναι μία κούκλα και χθες ήταν χάλια... Μα γιατί να την ασχημύνεις;». Είναι μια άλλη εκδοχή της γυναικείας υπόστασης αυτή: ή εμπνέεις να σε φαντασιώνονται με εμπορευματοποιημένη τη γυναικεία σου φύση ή είσαι πατσαβούρα, μόνο για να καθαρίζεις! Και το συγκεκριμένο διασκεδαστικό ψυχαγωγικό πρωινό το βλέπουν ακόμα γυναίκες τηλεθεάτριες!