Μπορεί η ενασχόλησή της με την τηλεόραση και η πολιτική καριέρα του συζύγου της, να την έκαναν για μεγάλο διάστημα αιχμή του δόρατος και να δέχτηκε βέλη ομαδών άσχετα από το δικαίως ή αδίκως, η Ευγενία Μανωλίδου όμως, πρέπει κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ευγένεια, την κοινωνικότητα και την αξιοπρεπή της στάση απέναντι στην αδιακρισία ή και την αδικία.

Όλα αυτά έγιναν για άλλη μια φορά προφανή, την περασμένη Κυριακή, όπου αρκετά πρωί, μαζί με τον μικρό της γιο, τον Περσέα, βρέθηκε στο θέατρο Αμιράλ, στην επίσημη παράσταση του «Ο Βίτα και η Μινη κυνηγούν μια βιταμίνη» της δημοσιογράφου και συγγραφέως Κατερίνας Μανανεδάκη.

Πρόθυμη να μιλήσει για το έργο της φίλης και δημοσιογράφου που εκτιμά, η κα. Μανωλίδου συνεργάστηκε με τους δημοσιογράφους που θέλησαν την άποψή της, ενώ στιγμή δεν ξέφευγε από την προσοχή της ο γιος της και μίλησε ευγενέστατα με όλους όσοι επιθυμούσαν να της πιάσουν κουβέντα. Ήταν δε, υπέρκομψη, όπως άρμοζε στην πρωινή ώρα αλλά και την επισημότητα της στιγμής. Για όλους όσοι δεν την είχαν συναντήσει από κοντά, η κα. Μανωλίδου ήταν μια αποκάλυψη για την ευγένεια και την οικειότητα που απέπνεε. 

Α.Τ.