Μια συνέντευξη στο Down Town Κύπρου έδωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και φρόντισε να μας πείσει ότι είναι και εκείνος ένας κανονικός άνθρωπος, σαν όλους μας, επαναλαμβάνοντας πολλές φορές την ίδια φράση.

Λέει χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να ζω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Ποτέ δεν κάνω δεύτερες σκέψεις, του τύπου "κατά πόσο αυτό είναι καλό για την εικόνα μου» ή «κατά πόσο οι άλλοι βγάζουν μία ταμπέλα, επειδή βολεύει το μάρκετινγκ". Αυτά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι. Θέλω να είμαι κανονικός άνθρωπος».

Τον ρωτά στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αν τον ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί «ο πιο sexy ηθοποιός» ή «ο ζεν πρεμιέ» ή «ο καρδιοκατακτητής» που κατά καιρούς του χρεώνουν. Και ο πρωταγωνιστής απαντά:

«Όχι, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου! Ό,τι θέλουν ας κάνουν, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να επαληθεύσω ή να διαψεύσω την όποια εικόνα ή ταμπέλα ή χαρακτηρισμό μού χρεώνουν. Κάνω τη δική μου δουλειά και την ακολουθώ πιστά, τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν τόσο πολύ. Από την άλλη, δεν με έχουν πει «καμπούρη!» (γελάει). Δεν είναι προσβλητικό να σε λένε «ερωτικό ηθοποιό» αλλά, από εκεί και πέρα, μπαίνω στον πειρασμό να το απομυθοποιήσω αυτό, γιατί είμαι ένας καθόλα φυσιολογικός άνθρωπος και όχι «ο sexy ηθοποιός» κλπ.»

Υ.Γ.: Είστε ένας κανονικός άνθρωπος. Το εμπεδώσαμε...

Φ.Π.