Εικόνες της μεγάλης αλλαγής στη ζωή της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου περιγράφει η μητέρα της, μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.

Η μητέρα της περιγράφει πως η κόρη της γεύτηκε, χόρτασε κι ένιωσε αποστροφή για τον καλλιτεχνικό χώρο και αναζήτησε καταφύγιο στην εκκλησία.

"Ποτέ δεν θέλαμε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Ίσως να την κούρασε και το γεγονός ότι δεν της συμπαρασταθήκαμε. Επειδή εναντιωθήκαμε, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από κοντά μας. Πάντα ήμουν ενάντια σε αυτό», δηλώνει η μητέρα της και συνεχίζει: «Αυτή τη περίοδο η κόρη μας δεν ασχολείται με το επάγγελμα της και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά. Δεν θέλει ούτε να ακούει μα ούτε και να μιλάει για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι πολύ κοντά μας η Γεωργία αλλά δεν μένει μαζί μας".

Η μητέρα της όμως αναφέρεται και στην στροφή της κόρης της προς την εκκλησία.

"Η Γεωργία μας έλεγε πως δεν θέλει να πεθάνει από πίεση όπως ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης. Εκείνη ήταν πάντοτε των άκρων. Μπορεί εμείς να είμαστε κοντά στην εκκλησία αλλά όχι τόσο φανατισμένοι όσο η Γεωργία. Όπως και πολλοί άλλοι ηθοποιοί πηγαίνει χρόνια τώρα στα κηρύγματα και τις λειτουργίες του Πατέρα Ανανία. Η Γεωργία και την περίοδο που εργαζόταν ως ηθοποιός ήταν πάντα εκεί στις λειτουργιές. Κι εμείς σαν γονείς με τον τρόπο που φερόταν φοβηθήκαμε μήπως κλειστεί σε κάποιο μοναστήρι".