Μπορεί να έχει ζηλέψει τη δόξα του Τζόνι Λόγκαν, που ως υποψήφιος της Ιρλανδίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κάθε φορά έκανε σουξέ και σάρωνε σε επιτυχία.

Αλλιώς πως εξηγείται η φημολογία της σουηδικής ιστοσελίδα Nöjesbladet, πως η Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστεί με την Ελίζα Λίντστρομ στο Melodifestivalen, τον διαγωνισμό όπου αποφασίζεται ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον μουσικό διαγωνισμό! Η Έλενα Παπαρίζου, λέει, θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι γραμμένο από τους Μπόμπι Λιούνγκρεν, Χένρικ Βικστρομ και τη Σάρον Βον. Όσο δε για την Ελίζα Λίντστρομ, είναι μια, μόλις, 22χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό Dansbandskampen στο τηλεοπτικό δίκτυο SVT το 2010 και το Clash of the Choirs του καναλιού TV4.

Το ζητούμενο είναι για την Έλενα, βέβαια και όχι για τη νεαρή που ξεκινά τώρα καριέρα. Όταν έχει πάρει την πρωτιά του διαγωνισμού και έχεις αποθεωθεί από την Ελλάδα, πως αλλάζει χώρα και διακινδυνεύεις την καταξίωσή σου με οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρώτη θέση; Τι άλλο έχει να σου προσφέρει ο διαγωνισμός που δεν το κατέκτησες ήδη;