current views are: 1

12 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση04:45

Η Βέφα Αλεξιάδου μας αγαπά και θυσιάζεται για μας παραμένοντας στον Alpha

Εμφανίζεται λέει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια που είναι στον Αlpha και ψυχρανθήκανε, αλλά μη μου ανησυχείτε, τα ξαναβρήκαν και όλα αυτά για μας όπως μας ενημέρωσε η κα. Βέφα Αλεξιάδου στο Facebook.

Δημοσίευση 04:45’
αρθρο-newpost

Εμφανίζεται λέει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια που είναι στον Αlpha και ψυχρανθήκανε, αλλά μη μου ανησυχείτε, τα ξαναβρήκαν και όλα αυτά για μας όπως μας ενημέρωσε η κα. Βέφα Αλεξιάδου στο Facebook.

Εμφανίζεται λέει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια που είναι στον Αlpha και ψυχρανθήκανε, αλλά μη μου ανησυχείτε, τα ξαναβρήκαν και όλα αυτά για μας όπως μας ενημέρωσε η κα. Βέφα Αλεξιάδου στο Facebook. Επίσης δεν παρέλειψε να πει πως την ξέχασαν τα κανάλια ύστερα από τα όσα προσέφερε, πάντα ανιδιοτελώς. Το μήνυμα της δε έχει ως εξής:

«Αγαπημένες φίλες και φίλοι μου Καλημέρα. Σας ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον, όλων σας, όσον αφορά την απόφαση να συνεχίσω την παρουσία μου στην εκπομπή της Αννίτας. Με τη μετριοπάθεια που με χαρακτηρίζει, απερίφραστα θα σας πω τον λόγο. Πρώτα απ’ ολα επειδή σας αγαπώ και ξέρω, γιατί εσείς μου το έχετε πει πολλές φορές, ότι θέλετε να με βλέπετε. Η μακριά πορεία μου στη ζωή και οι πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισα και με τη βοήθεια του Θεού ξεπέρασα, με διδάξαν να μην κλείνω πόρτες, να τα βρίσκω με τους ανθρώπους και να μην τα χαλώ, να ζητώ συγγνώμη και να δέχομαι τη συγγνώμη των άλλων, να μην επαίρομαι από τα ευμενή σχόλια και να μην με πτοούν τα κακά. Προικισμένη μ’ αυτά τα εφόδια αντιμετώπισα την κατάσταση όπως σωστά έπρεπε. Αυτή τη στιγμή όλα τα κανάλια με έχουν ξεχάσει!!

Κάποια με αχαριστία μάλιστα τη στιγμή που τους πρόσφερα τη δουλειά μου επί τόσα πολλά χρόνια. Αν μπορούσαν να διανοηθούν το πόσο πολύ με αγαπάτε, το πόσο χρήσιμη είναι η παρουσία και η πείρα μου στην Ελληνίδα νοικοκυρά λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζει και το πόσο μεγάλη ακροαματικότητα θα είχαν λόγω αυτών που ανέφερα, θα με ήθελαν όλα. Θα ήταν λοιπόν μεγάλη απερισκεψία μου να τα χαλάσω μ’ ένα μεγάλο κανάλι όπως ο Alpha και να μην δεχθώ αυτό που μου προσέφερε έστω και αν δεν ήταν της απολύτου αρεσκείας μου. Τράβηξα εγώ το σκοινί, το τράβηξε και η Αννίτα περισσότερο, λόγω του αυθορμητισμού της, αλλά το σκοινί δεν έσπασε! Επικράτησε η λογική και η αγάπη των ανθρώπων με καλή καρδιά. Θα με βλέπετε λοιπόν κάθε Σάββατο στην εκπομπή της Αννίτας, και θα μπορείτε να μου τηλεφωνείτε, αφού η εκπομπή έχει προτεραιότητα την τηλεφωνική επικοινωνία, και να με ρωτάτε ότι θέλετε. Λόγω της πολύχρονης πείρας μου έχω τη δυνατότητα να δέχομαι και να απαντώ σε ερωτήσεις στον αέρα, κι αν κάτι δεν το ξέρω κάποια από εσάς που το ξέρει, θα μας πληροφορεί. Αυτά καλές μου φίλες-και είμαι στη διάθεσή σας για όποια ένσταση και απορία σας. Σας αγαπώ! Καλή, χαρούμενη κι ευλογημένη Κυριακή»… και εμείς σ’ αγαπούμε κυρά Βέφα και κυριολεκτικά μας σκλαβώνεις με την τόση πρόσφορά σου σε μας. Χωρίς εσένα νηστικοί θα μέναμε…


σχετικα αρθρα