Μία παρουσιάστρια φοβάται ότι θα μείνει στο... ράφι


Στον «Καφέ με την Ελένη» βρέθηκε η Eύα Αντωνοπούλου, η οποία μίλησε για τη περίοδο προσαρμογής της από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, το γάμο αλλά και τις εξόδους της.

«Στην Αθήνα είμαι πάνω από 10 χρόνια. Έχω σταματήσει να μετράω», είπε η Εύα Αντονοπούλου για την περίοδο προσαρμογής της στην Αθήνα και συμπλήρωσε: «Η Αθήνα πλέον είναι το σπίτι μου, από την αρχή “έκατσα καλά”».

Η Εύα μίλησε όμως και για το γάμο: «Σε κάποια περίοδο της ζωής μου ήμουν έτοιμη να παντρευτώ. Μπορεί και να έχω φοβία στο γάμο. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να κάνω οικογένεια. Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια και λένε πως αν έρθει ένα παιδί θα το μεγαλώσουν μόνες. Είμαι παραδοσιακή, απλά είμαι λίγο ψείρας και μάλλον θα το πληρώσω με το ραφάκι μου!».

Αναφέρθηκε όμως και στις εξόδους της: «Προτιμώ μικρά μαγαζιά με ωραίο φαγητό. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα και απρόσωπα. Πιστεύω πως θα μπορούσα να έχω γράψει ένα οδηγό για την πόλη, γιατί μού αρέσει να ανακαλύπτω μικρά μαγαζιά. Βαριέμαι να πηγαίνω στα ίδια και τα ίδια».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο