current views are: 4

20 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:48

Είναι πολιτικός, στα 18 τρανσέξουαλ, αλλά στα 24 λεσβία, μετά από βιασμό… (περίπλοκο;)

Η Nikki Sinclaire είναι Λονδρέζα και η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής στο βρετανικό κοινοβούλιο. 

Δημοσίευση 11:48’
αρθρο-newpost

Η Nikki Sinclaire είναι Λονδρέζα και η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής στο βρετανικό κοινοβούλιο. 

Η Nikki Sinclaire είναι Λονδρέζα και η πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτής στο βρετανικό κοινοβούλιο. Η ζωή είναι κάθε άλλο παρά πληκτική και φυσικά προβλέψιμη για την πανύψηλη γυναίκα που γεννήθηκε αγόρι, αλλά στην ηλικία των 18 ετών υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, όταν κατάλαβε ότι ήθελε να συνάπτει σχέσεις με άντρες.

Όμως λέει, της άρεσαν κατόπιν της αλλαγής και οι γυναίκες. Ένα περιστατικό βίαιο και άγριο της ανέτρεψε κάθε επιλογή της. Όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα The Sun, τέσσερα χρόνια μετά την επέμβαση έζησε τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της, όταν έπεσε θύμα βιασμού σε κεντρικότατο δρόμο του Λονδίνου.

Η επίθεση συνέβη το 1999, πριν το νόμο του 2004 που αναγνωρίζει τους τρανσέξουαλ ανθρώπους ως νέο φύλο κι έτσι ο βιασμός χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως απλή επίθεση. Μετά τον βιασμό η Nikki άλλαξε σεξουαλικές προτιμήσεις, αφού το περιστατικό την έκανε να μισήσει τους άντρες. Σήμερα η τρανσέξουαλ βουλευτής δηλώνει ομοφυλόφιλη και πως δεν έχει μετανιώσει για την επέμβαση, αφού θα προτιμούσε να είναι μια ομοφυλόφιλη γυναίκα, παρά ένα καταπιεσμένο θηλυκό εγκλωβισμένο μέσα σε ένα αντρικό σώμα.
 


σχετικα αρθρα