Μπορεί οι πέντε κάτω των 30 εκπρόσωποι της showbiz που βρίσκονται στη φετινή λίστα του Forbes με τις πιο καλοπληρωμένες κυρίες του συγκεκριμένου χώρου να έβγαλαν συνολικά 296 εκατ. δολάρια, παρόλα αυτά όμως δεν καταφέρνουν να φτάσουν και να ξεπεράσουν την Oprah, που είναι η βασίλισσα της λίστας.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας, με έσοδα 315 εκατ. δολάρια, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν η Beyonce με 87 εκατ. δολάρια και η Britney Spears με 64εκατ. δολάρια.
Οι υπόλοιπες κυρίες κάτω των 30 είναι η Miley Cyrus, που βρίσκεται στην 8η θέση με 48 εκατ. δολάρια, η Taylor Swift στην 9η με 45 εκατ. δολάρια και η Lady Gaga, που βρίσκεται στην 4η θέση με 62 εκατ. δολάρια και μάλιστα έχοντας ξεπεράσει τη Madonna, που ακολουθεί στην 5η θέση (58 εκατ. δολάρια)!
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Sandra Bullock (56 εκατ. δολάρια), η Ellen de Generes (55 εκατ. δολάρια) και τέλος η πρωινή «αντίπαλος» της Oprah, Judy Sheindlin, με έσοδα όσα και της νεαρής Taylor Swift!
Η Oprah είναι η πιο καλοπληρωμένη στον χώρο της ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ωστόσο συνολικά τα έσοδα των γυναικών της αμερικανικής showbiz εξακολουθούν να είναι αρκετά χαμηλότερα από εκείνα των ανδρών συναδέλφων τους.