Για την παράσταση «Το Δαχτυλίδι Του Λεονάρντο» στην οποία πρωταγωνιστεί, υποδυόμενος έναν ομοφυλόφιλο άνδρα, μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σχετικά με την κριτική που δέχτηκε για το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της παράστασης, μεταξύ αυτών και ο ίδιος, εμφανίζονται ολόγυμνοι στη σκηνή, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός είπε: «Με πειράζει που έχουν μείνει μόνο σε αυτό και όχι στο τι πραγματικά είναι το έργο. Μου δείχνει ότι είναι άνθρωποι επιφανειακοί. Γκέι ζευγάρια, γκέι σχέσεις, όργια... Δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνουμε είναι πορνό».

Όσο για την αντίδραση της συντρόφου του στην ιδέα πως θα υποδυθεί ολόγυμνος έναν γκέι άντρα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Δεν έχει έρθει ακόμα να δει την παράσταση. Κοίτα, ντρεπόταν κι εγώ ντρεπόμουν να έρθει να με δει, αλλά επειδή έχουν έρθει κάποιοι φίλοι και με είδαν, οι οποίοι της είπαν πολύ καλά λόγια, τώρα θέλει να έρθει το δει, έχει την περιέργεια. Της είπαν ότι είναι έτσι δομημένο και σκηνοθετημένο, που δεν είναι χυδαίο. Πολλές φορές η Μαρκέλλα με βοηθούσε στα λόγια και έβλεπε τους χαρακτήρες και το λεξιλόγιο. Έβλεπα ότι καμιά φορά δεν της πολυάρεσε και είχε μια συστολή. Τώρα θέλει να έρθει να το δει».