Παλιά η Angelina φορούσε σε μενταγιόν το αίμα του τότε αγαπημένου, άφηνε να εννοηθεί πως η σχέση της με τον αδελφό της είναι αμαρτωλή σε όλες τις θρησκείες της γης, έγραφε και έσβηνε τατουάζ τις σχέσεις της στο κορμί της. 

Πολυεπίπεδη ηθοποιός και σαγηνευτικά όμορφη κάποια στιγμή, έκοψε τις πολλέςβλακείες, άρχισε να υιοθέτει παιδιά, να κάνει δικά της, να επιδίδεται στην παγκόσμια φιλανθρωπία, ώσπου έκοψε προληπτικά γιατί είχε γονίδιο καρκίνου τους μαστούς της, αντικαθιστώντας τους με άλλους μεγάλους, για να τους αφαιρέσει κι αυτούς για τρίτους μικρότερους. 

Απασχολώντας με ότι κι αν κάνει τα παγκόσμια ΜΜΕ, η Angelina, αφού δέχτηκε μια δημόσια επιστολή έρωτα απ τον καλό της Brad Pitt αποφάσισε να του ανταποδώσει την εκδήλωση λατρείας, αγοράζοντας του ένα απομονωμένο νησί σε σχήμα καρδιάς, το οποίο της κόστισε συνολικά… 10 εκατομμύρια ευρώ! Ο Brad έχει γενέθλια στις 18Δεκεμβρίου, επομένως η Angie ήθελε να του πάρει κάτι ξεχωριστό. Το νησί ονομάζεται «Petra», βρίσκεται περίπου στα 50 μίλια μακριά από τη Νέα Υόρκη, ενώ τα κτίσματα του, έχουν σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright, o οποίος είναι και ο αγαπημένος του Brad Pitt. 

Σύμφωνα με τη «Mirror», όταν η 38χρονη ηθοποιός έμαθε πως το νησί πωλείται, αμέσως κανόνισε να το επισκεφτεί και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που δεν άργησε να το αγοράσει όσο! Και ωραία και γενναία και γενναιόδωρη, όπως θα έλεγαν και οι των εγχώριων media ένθερμοι θαυμαστές της!