Χαμηλών τόνων ως δημόσιο πρόσωπο αλλά υψηλών ως καλλιτέχνης η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε, καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και την εμπειρία της από τη σειρά, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, τους Δύο Ξένους.

Για τη στάση απέναντι στον γάμο θυμήθηκε πως: «Πήγα να παντρευτώ, όσο ήμουν στην Αμερική για να πάρω τη βίζα. Ευτυχώς, που δεν το έκανα γιατί ο σύντροφός μου βγήκε λίγο psycho και δεν θα με χώριζε μετά. Απλά ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος και όταν χωρίσαμε είχαμε προβλήματα. Φαντάσου να είχαμε παντρευτεί λοιπόν… Εδώ τώρα στον μήνα χωρίζω, φαντάσου να παντρευόμουν τότε που ήμουν πιτσιρίκι. Θα έπρεπε να μείνω και παντρεμένη για κάποια χρόνια. Κάνω πολύ μεγάλες σχέσεις, αλλά αν τύχει και παντρευτούμε σε ένα μήνα μέσα έχω φύγει!».

Θυμήθηκε ακόμα την μεγάλη επιτυχία των «Δύο Ξένων» και παραδέχτηκε πως: «Αυτό που μου συνέβη ήταν το εξής: Εγώ πάντα είχα μια ήσυχη ζωή, όχι στην καθημερινότητά μου, στο κομμάτι του ποια είμαι. Δεν είχα ποτέ αυτό το “δείτε με”. Δεν ήμουν ποτέ το κέντρο της παρέας, δεν είχα ποτέ αυτό το πράγμα. Όταν έγινε αυτό με τους Δυο Ξένους και δούλευα πρωί βράδυ, το πρωί είχα τα γυρίσματα, το βράδυ ήμουν στο Εθνικό, δεν προλάβαινα καν να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ξαφνικά μπήκα σε μια διαδικασία που δεν μπορούσα να την ελέγξω. Φτιάχτηκε μια εικόνα που ήταν ξένη για μένα. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντική στιγμή, όταν ξεκίνησα. Όλο αυτό, το καστ, ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Το πόσο αυτό πήρε έκταση και δημοσιότητα, είναι άλλο θέμα. Μετανιώνω γιατί δεν χάρηκα τότε όλη τη διεργασία.»