«Άπληστη», «εγωίστρια», «υστερόβουλη» και «κακό άνθρωπο» χαρακτηρίζουν την Kim Kardashian πολλοί απ τους πρώην θαυμαστές της και την λούζουν με καθόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμους, μιας και κατηγορείται ότι επιχείρησε να πλουτίσει, ακόμα περισσότερο εις βάρος των θυμάτων της πρωταφανούς θεομηνίας στις Φιλιππίνες.

Το σεξ σίμπολ και μεγίστη σταρ που δεν επαγγέλλεται τίποτα, κατηγορείται πως παρακρατά το 90% των κερδών από την πολυδιαφημισμένη δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς που διοργάνωσε η ίδια με στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που καταστραφήκαν στις Φιλιππίνες. 

Η 33χρονη σταρ, που μόνον φέτος κέρδισε 10 εκατ. δολάρια, την περασμένη εβδομάδα προμοτάρισε η ίδια τη δράση στο προσωπικό της ιστολόγιο, αναφέροντας ότι «ένα μέρος των χρημάτων θα πάνε στη μη κερδοσκοπική οργάνωση International Medical Corps, η οποία προσφέρει κρίσιμης σημασίας ιατρικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένα νησιά, όπου οι οικογένειες αγωνίζονται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και βασικές παροχές, όπως τροφή, πόσιμο νερό και βασικά φάρμακα».

Αυτό που δεν ανέφερε η Kardashian ήταν ότι αυτό το «ποσό» θα ανερχόταν στο πενιχρό 10% των εσόδων. Όσο για τα χρήματα θα προέρχονταν από την online πώληση ρούχων και αξεσουάρ από πασίγνωστους σχεδιαστές και οίκους, όπως ο Marc Jacobs, η Chanel, οι Dolce & Gabbana και η Prada. Έλα μου όμως που οι ίδιοι της οι θαυμαστές την πήραν είδηση και απειλούν να την πάρουν και με τις πέτρες…