Είναι αρχιμανδρίτης και στρατιωτικός ιερέας με βαθμό λοχαγού, είναι το πρόσωπο που συζητιέται όσο κανείς στην τοπική κοινωνία της πανέμορφης Λήμνου.

Ο στρατιωτικός ιερέας κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου, για να  καταθέσει μήνυση εναντίον άγνωστης του γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης.

Όταν κλήθηκε η κυρία στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι ήταν όχι απλά γνωστή του, αλλά και ερωμένη του επί έντεκα χρόνια, με δικά της κλειδιά για το σπίτι του αρχιμανδρίτη.

Η γυναίκα ανέφερε πως διατηρούσε στενές και παθιασμένες σχέσεις με τον στρατιωτικό ιερέα, ενώ ο σφοδρός της έρωτας για αυτόν την έκανε να εγκαταλείψει τον σύζυγο της και τα τρία της παιδιά που ζουν στη Θεσσαλονίκη, για να τον ακολουθήσει στη Λήμνο.

Τα στοιχεία που προσκόμισε 48χρονη στην Αστυνομία και τον εισαγγελέα, δικαίωσαν τους ισχυρισμούς της και αφέθηκε ελεύθερη. Προσκόμισε, ακόμη, ανάμεσα σ αλλά, δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες.

Στη μία εμφανιζόταν ως «αδερφή» του άγαμου αρχιμανδρίτη στρατιωτικού ιερέα, για να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου, και στην άλλη ως σύζυγος ενός ανύπαρκτου λοχαγού, για να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130.

Διατάχθηκε ΕΔΕ από το ΓΕΕΘΑ και ο 40χρονος ιερέας θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με καταγγελίες που αφορούν παράνομη οπλοφορία, ξυλοδαρμούς και παράνομες-λόγω της ιδιότητάς του- ερωτικές σχέσεις!