Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα και αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Για δικούς της λογούς απέφευγε πάντα συνεντεύξεις και κουβέντες δημοσιές, αλλά πόζαρε με ευχαρίστηση. Χθες το βράδυ ακούσαμε τον ήχο της φωνής της, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό των Καρντάσιανς και του κολλητού του αγαπημένου της, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μιλώντας πολύ καλού επιπέδου ελληνικά –καλυτέρα από του αγαπημένου της, εδώ που τα λέμε- μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά και για το πώς γνώρισε τον Ρέμο τονίζοντας πως «όταν γνώρισα τον Αντώνη δεν ήξερα ότι είναι τραγουδιστής. 

«Περνάμε πάρα πολύ καλά και νιώθω πολύ τυχερή που τον έχω δίπλα μου». Η Υβόννη εξομολογήθηκε ότι ένιωσε ευλογημένη όταν βαφτίστηκε, χαρακτηρίζοντας εκείνη τη μέρα την πιο ευτυχισμένη της ζωής της.

Όσο για το πότε θα παντρευτούν με τον Αντώνη απάντησε: «Αν με τον Αντώνη είμαστε στο μέλλον,  όπως είμαστε τώρα, μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε οικογένεια. Τώρα είμαστε πολύ καλά, δεν έχω καμία ανάγκη να αλλάξω τίποτα, θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς».

Κάπως έτσι νιώθει και για Ελλάδα μιας και είπε πως «είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Τη θεωρώ σπίτι μου. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν θέλω να φύγω ποτέ από εδώ. Είναι η πιο ωραία χώρα του κόσμου και νομίζω ότι η καρδιά μου είναι ελληνική».