Μία μέρα μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο Λαιμό του", ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό Mou".

"Η ζωή μου είναι κυρίως η δουλειά μου" δεν δίστασε να δηλώσει ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, εξηγώντας πως "στη δουλειά πάντα ό,τι έδινα το έπαιρνα επί δέκα, στη ζωή όχι πάντα. Καμιά φορά, ασυνείδητα, ο ίδιος σου ο εαυτός σε στρέφει προς τα εκεί που παίρνεις μεγαλύτερη αποδοχή".

Μάλιστα, αν και είπε πως δεν είναι αρνητικός στην ιδέα του γάμου και τη δημιουργία οικογένειας, δήλωσε πως δεν νιώθει ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε μια τέτοια κατάσταση: "Ακόμα μεγαλώνω τον εαυτό μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί. Θεωρώ ότι περνάω κρίση παρατεταμένης εφηβείας, ότι έχω κολλήσει κάπου εκεί, στα 15 — μιλάω βέβαια για το συναισθηματικό κομμάτι, όχι για το πώς είμαι στο θέμα της επιβίωσης. Ως άνθρωπος είμαι υπεύθυνος την ίδια στιγμή που μπορώ να γίνω πολύ ανεύθυνος. Έχω υπάρξει ανεύθυνος απέναντι σε ανθρώπους που υπήρξαν πολύ σοβαροί μαζί μου επαγγελματικά, και έχω μετανιώσει γι' αυτό".

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας επανέφερε τη συζήτηση στο θέμα του γάμου, ρωτώντας τον αν πρόκειται κάποια στιγμή να παντρευτεί, ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε: "Τώρα πια, δεν νομίζω, είμαι πολύ μεγάλος. Είμαι 46".

Και ο παρουσιαστής του Mega τού απάντησε: "Ε, κι εγώ 41 είμαι και έκανα οικογένεια! Πας καλά; Είναι μεγάλος ένας άνδρας στα 46 του για να κάνει οικογένεια;".