Μετά τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, υπέρ της Χρυσής Αυγής και της χούντας του Παπαδόπουλου, και την ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για την διάλυση της συνεργασίας τους από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν μαζί, από τις 7 Δεκεμβρίου, η κατάσταση στην νυχτερινή Αθήνα διαμορφώθηκε αλλιώς.

Για όσους αναρωτήθηκαν τι θα κάνει η δημοφιλής τραγουδίστρια, ήδη, σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο «Χάνω εσένα», ενώ είναι πολύ πιθανό να δώσει δυο μεγάλες συναυλίες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Είναι, ακόμη, ήδη, δεδομένη η θέση της στην κριτική επιτροπή του «The voice», αλλά όπως πως αναφέρει σε δημοσίευμα του, το περιοδικού Ok, λίγο μετά την δήλωση της αποχώρησής της, η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Ακόμη, μέσα στον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το νέο cd της με τέσσερα τραγούδια ενώ δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν στη συνέχεια θα αποχωρήσει από την δισκογραφική εταιρεία του Φοίβου, καθώς την διεκδικούν σχεδόν όλες οι ελληνικές εταιρίες. Η τολμηρή, συνεπής στα πιστεύω της και πολυσυζητημένη απόφαση της να εγκαταλείψει τον Νότη Σφακιανάκη, φαίνεται να έκανε ακόμη περισσότερο ενθέρμους τους θαυμαστές της.