Το The Voice είναι ένα απ' τα μεγαλύτερα show αυτή την στιγμή στον πλανήτη, τόσο ως πολύ δαπανηρή παραγωγή, όσο και στην καλλιτεχνική του αξία.

Εδώ εξασφάλισε τα δικαιώματα για να μας το δείξει ο ΑΝΤ1 –ποιος άλλος;- και τα ονόματα των κριτών που θα απασχολούνται αποκλειστικά με την φωνή και όχι την εμφάνιση των διαγωνιζομένων είναι πολλά.

Και ενώ ακούστηκε το όνομα της Άννας Βίσση, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο εκτός απ' την συμμέτοχη του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή, καλλιτέχνες, όσο κι αν με τα κριτήρια του κάποιος δεν τους επιλέγει, όμως ως καριερίστες δεν αμφισβητούνται.

Αυτά σκέφτηκε και η Τάμτα και μίλησε στην κάμερα του «Μελέτησέ το», αναφερόμενη στο αν θα αποδεχόταν την πρόταση για κριτής.

«Παρόλο που πιστεύω ότι ίσως ακόμα να μην είμαι στη θέση να το κάνω» σωστά είπε η νεαρή καλλιτέχνης, «ωστόσο θα έπαιρνα ρίσκο και θα έλεγα “ναι” γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι», ολοκλήρωσε και μας τα χάλασε! Διότι ως λέει και ο λαός μας, «και η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες»…

TAGS