Στο TvΕθνος μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου για το γιατί επέστρεψε στην τηλεόραση και στο μοναδικό κανάλι, πανελλαδικής εμβέλειας, που δούλεψε ποτέ, αναλαμβάνοντας την εκπομπή μιας βετεράνου που την είχε κάνει πετυχημένη, με ακλόνητα επιχειρήματα.

«Εμένα μου άρεσε πολύ ο τρόπος που μου μίλησαν και εκεί στάθηκα. Στην τηλεόραση έπειτα από όλα αυτά, δεν θα γυρνούσα απλώς για να γυρίσω. Αυτό είναι κάτι που θα το είχα κάνει αν ήθελα. Και προτάσεις υπήρχαν και συζητήσεις είχα κάνει και πράγματα ετοιμαζόμουν να κάνω, αλλά για κάποιους λόγους δεν έγιναν, ωστόσο δεν ήταν το ζητούμενό μου να είμαι στην τηλεόραση. Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε και ήθελα να το κάνω. Θα ήμουν δυστυχής αν δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς την τηλεόραση στη ζωή μου. Θα είχα κάποιο πρόβλημα σίγουρα! Δεν ξέρω πώς λειτουργεί σε άλλους. Εγώ δεν γεννήθηκα στην τηλεόραση. Εκανα άλλα πράγματα πριν, με τα οποία ήμουν ευτυχισμένη και επίσης ξέρω ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα».

Τα πραγματα λοιπόν που δεν εγιναν, η ευτυχία που βρίσκεται αλλού και η τηλεόραση που δεν είναι επίκεντρο, αλλα προφανώς αυτοσκοπός…