Η Κωσταντίνα μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και διευκρίνισε τι την στενοχώρησε απ την εμπειρία της με το Dancing with the stars και τι με τους οικοδεσπότες του «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

«Τους μίλησα πάρα πολύ καλά, αλλά φάνηκε ότι με έφεραν σε δύσκολη θέση και τους «την είπα», τόνισε, «από την στιγμή που αποχωρεί ένας παίκτης και η συμφωνία με το κανάλι είναι να περάσουμε από το "Πρωινό", δεν είναι υποχρεωμένη η παραγωγή της πρωινής εκπομπής να είναι ενημερωμένη για το τι έγινε το βράδυ;

Όταν μου λέει ο Λιάγκας; «δεν σε είδα που χόρεψες θα μπει το βίντεο και θα σου πω». Άρχισαν να συζητάνε μεταξύ τους κι εμένα με έπιασε μια δυσφορία για το τι λένε τώρα αυτοί εδώ. Μετά άρχισαν να ρωτάνε αν είδα κάτι στα παρασκήνια, αν ο Μουρούτσος «τα έχει» με την παρτενέρ του. Όταν έφευγα, είπα ότι δεν με στεναχώρησε τόσο το ότι έφυγα από το σόου, όσο αυτή η συμπεριφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η Φαίη ήταν γλυκιά και προσπαθούσε να είναι πυροσβεστήρας και η πιο επαγγελματίας ήταν η Σάσα Σταμάτη». Όσο για τον σύζυγο της κ. Σκορδά, αν κρίνουμε απ την θέαση των βίντεο και την απολυτή γνώση του και στους χορούς είναι τουλάχιστον κάλος ως Φρεντ Αστερ!