Η Αγγελική Δαλιάνη είναι απ τους ευγενικούς και συνεσταλμένους ανθρώπους που ζουν στα φώτα της διασημότητας.

Και μπορεί να έζησε την αναγνώριση απ την τηλεόραση και την επιτυχία του «Μαρία η άσχημη», όμως πολλά ήταν τα όχι που είπε στην συνέχεια. Για να συνεχίσει να τα λέει, μάλλον, αποφάσισε να ανοίξει ένα espresso bar μαζί με τον σύζυγό της, ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη.

Με αφορμή αυτή την επιλογή μίλησε στο People και στη Νάνσυ Παραδεισάνου ενώ πόζαρε με την αδελφή της Παναγιώτα, που σπουδάζει στην Καλών τεχνών και της διακόσμησε το καφέ της…

«Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί και ιδανικά δεν θα ήθελα να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Όμως, νιώθω πως ακόμη δεν έχω ευχαριστηθεί τη μικρή για να μπω σε μια τέτοια διαδικασία» είπε η Αγγελική για την κορούλα της, η οποία, όπως αποκαλύπτει, είναι ένα πολύ ανεξάρτητο παιδί.

«Θυμάμαι ότι μόλις έκλεισε το χρόνο και μου είπε η παιδίατρος πως μπορεί να τρώει μόνη της, σταμάτησα να την ταΐζω. Το έκανε μόνη της. Σαν παιδάκι δεν με έχει κουράσει καθόλου. Αλλά ούτε εγώ είμαι από τις μανιακές που τρέχουν από πίσω συνεχώς. Το μόνο που με αγχώνει είναι όταν ο Μάνος, σπάνια, την παίρνει μαζί του με τη μηχανή. Τρέμει η ψυχή μου. Και της αρέσει κιόλας! Τρελαίνεται!».

Για την εξίσου όμορφη, που μοιάζουν σαν δίδυμες αδελφή της Παναγιώτα είπε πως «έχουμε έξι χρόνια διαφορά και μικρότερες τσακωνόμασταν πάρα πολύ συχνά. Η Παναγιώτα μού φαινόταν πολύ μωρό παλιά. Μόλις πήγε 15-16, ήρθαμε πιο κοντά. Πριν υπήρχαν πολλοί καβγάδες. Ίσως πιο πολύ γιατί ήμασταν κορίτσια και είχαμε πράγματα να μοιραστούμε, ρούχα, καλλυντικά...».