Στο νέο «χτύπημα» του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου φαίνεται πως θα συμμετάσχει η Δέσποινα Βανδή, που αποκάλυψε ότι συζητάει με το δίδυμο! Οι φήμες λένε πως οι Ρήγας - Αποστόλου ετοιμάζουν μια ρομαντική κομεντί με στοιχεία θρίλερ και η δημοφιλής τραγουδίστρια θα αναλάβει δράση.

Η Δέσποινα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», στο θέατρο «Αθηνά», με πρωταγωνιστές τον Απόστολο Ρήγα και την Εβελίνα Παπούλια.

«Κάτι συζητάμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να πω οτιδήποτε. Αλλά επειδή είναι αυτός που είναι, το συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, που πριν από 12 χρόνια είχε πάρει μέρος στην επιτυχία του Mega «Δύο Ξένοι», όπου υποδύθηκε μια λαϊκή τραγουδίστρια από την επαρχία στο πλευρό του Τόλη (Απόστολος Ρήγας).

Η συμμετοχή της Δέσποινας στην σειρά είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και εξακολουθεί να το κάνει κάθε φορά που οι «Δύο Ξένοι» προβάλλονται σε επανάληψη. Η ίδια, πάντως, είπε ότι δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της να παίζει: «είναι κάπως περίεργο να βλέπω τον εαυτό μου σε έναν ρόλο 12 χρόνια πριν. Από την συνεργασία μας, μου έχει μείνει ότι ήμουν προστατευμένη με ένα ωραίο κείμενο, ήμουν fanτης σειράς οπότε δέχθηκα την πρόταση και γνώρισα και συνεργάστηκα με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς», ανέφερε.

Μετά από το τέλος μιας επιτυχημένης σεζόν στην Αθήνα, η τραγουδίστρια ξεκουράζεται δίπλα στην οικογένειά της, ενώ όπως αποκάλυψε σχεδιάζει και συζητά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.