Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Annie» στο οποίο πρωταγωνιστεί, μίλησε στο «Πρωινό Mou» για την εμπειρία του στο θέατρο, το ενδεχόμενο να συνεργαστούν επαγγελματικά με τη σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ σχολίασε και τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Νότης Σφακιανάκης πριν λίγες μέρες.

Ζήτησε βοήθεια από τη Ζέτα Μακρυπούλια για το υποκριτικό κομμάτι του ρόλου του στο μιούζικαλ «Annie»; «Ναι, σε κάποια σημεία που αισθανόμουν ότι είχα μια αμηχανία ή κάποιες αμφιβολίες ζήτησα τη βοήθειά της και ήταν πολύ χρήσιμη», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν σε κάποιο άλλο μιούζικαλ,ανέφερε: «Αυτό δεν το ξέρω, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας. Επαγγελματίες είμαστε, μας αρέσουν τα μιούζικαλ και αν προκύψει κάτι δεν είναι κάτι που απορρίπτουμε».

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή αλλά και την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει την επικείμενη συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο, δήλωσε: «Οι καλλιτέχνες με τις πράξεις και τα λόγια τους πρέπει να φαίνονται ενωτικοί και όχι διαχωριστικοί. Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι κοινωνικοποιημένοι και όχι πολιτικοποιημένοι».

Και ριζοσπαστική την άποψή του δεν την λες, αλλά σίγουρα τοποθετήθηκε σωστά...