Πέρασε από τον χώρο του μόντελινγκ, κυριάρχησε στις ελληνικές και διεθνείς πασαρέλες, άφησε το δικό της μοναδικό στίγμα λάμψης.

Ο λόγος για την πάντα εντυπωσιακή Αλέκα Καμηλά, η οποία μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για όλα: την καθημερινότητά της στην Αμερική, την όμορφη οικογένειά της, τον γάμο και τα ρίσκα ζωής. Όλα μέσα από το δικό της μικροσκόπιο.

Για τον γάμο της με τον Πέντζα Στογιάκοβιτς ανέφερε: «Αυτόν τον καιρό συστηνόμαστε από την αρχή με τον Πέντζα. Αυτό που ζούμε είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και συγκλονιστικό που μου δίνει ζωή».

 Για το ρίσκο που πήρε να τον ακολουθήσει στην Αμερική: «Δεν ένιωθα καμιά ασφάλεια και δη συναισθηματική. Η απόφασή μου να τον ακολουθήσω ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για εμένα. Αλλά είδα σε αυτόν τον άνθρωπο κάτι πολύ θετικό».

Υπήρξε κρίση στο γάμο τους; «Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω», είπε χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας πως το γεγονός ότι λόγω δουλειάς έμεναν πολύ χρόνο χωριστά προκάλεσε ρήξη ανάμεσά τους. «Του το είπα... Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση».