Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή και μίλησε για προηγούμενες και επόμενες ζωές αλλά και τα αισθητικά μυστικά που την κρατούν νέα και δροσερή.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης: 

- Τι κάνεις και το πρόσωπό σου είναι πάντα φρέσκο και λαμπερό;

«Ό,τι δεν έχει να κάνει με επέμβαση. Φροντίζω τον εαυτό μου με φυσικούς τρόπους. Από τα 30 μου ψάχνομαι και κάνω βελονισμό, βιολογικά πίλινγκ, λεμφικό μασάζ θεραπείες ενυδάτωσης με αιθέρια έλαια, ομοιοπαθητική κ.λπ.»

- Έχεις φτάσει σε ακρότητες; Έχεις ψάξει το κινητό του Διονύση; Τον έχεις παρακολουθήσει;

«Δεν έχω παρακολουθήσει τον σύντροφό μου, δεν θα καταδεχόμουν να το κάνω ποτέ. Δεν μου το επιτρέπει η αυτοεκτίμησή μου. Η αυτοεκτίμησή μου απενεργοποιείται μόνο με το κινητό. Γιατί να μην το ψάξω; Αφού δεν έχει νακρύψει τίποτα. Κι εκείνος ψάχνει το δικό μου».

- Ποιος από τους δύο ζηλεύει πιο πολύ;

«Εγώ. Παρόλο που ποτέ δεν μου έδωσε δικαίωμα κι έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, τον ζηλεύω γιατί τον θαυμάζω και δεν θέλω να τον χάσω. Θέλω τα δικά μου να είναι δικά μου και τα δικά του να είναι πάλι δικά μου. Πολλές φορές γίνομαι και καταπιεστική. Μπορεί δηλαδή να θέλει να βγει με τους φίλους του και ενώ εκείνος όταν βγαίνω με τις δικές μου φίλες είναι τόσο διακριτικός που ούτε γραπτό μήνυμα δεν στέλνει για να μην με ενοχλήσει, εγώ θα τον πάρω δέκα φορές και θα του πω "μα άντε ακόμα; Τι κάνετε τόση ώρα;". Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Διονύση. Και με τον γιο μου και με τους φίλους μου είμαι κτητική γιατί κατά βάθος είμαι υπερπροστατευτική. Δεν καμαρώνω πάντα γι' αυτό αλλά με αυτόν τον τρόπο δείχνω την αγάπη μου. Το παλεύω μπαίνοντας σε πιο πνευματικά μονοπάτια. Ασχολούμαι με εναλλακτικές θεραπείες για να καταφέρω να αποκτήσω αυτογνωσία.

- Πιστεύεις ότι υπάρχει προηγούμενη και επόμενη ζωή;

«Σαφώς!»

- Θεωρείς ότι με τον Διονύση μπορεί να είχατε συναντηθεί και ερωτευτεί σε προηγούμενη ζωή;

«Είναι αδύνατον με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμάς να μην έχουμε βρεθεί σε προηγούμενη ζωή μας. Είναι πολύ απλό να το καταλάβει κανείς. Σκέψου πόσες φορές συναντάμε κάποιους που τους συμπαθούμε ή τους αντιπαθούμε με την πρώτη ματιά. Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, αγαπηθήκαμε, κάναμε οικογένεια, είμαστε μαζί 16 χρόνια και ναι, είμαι σίγουρη ότι έχουμε ξαναζήσει μαζί σε άλλη ζωή».